Ce mesaj le-a trimis Anna Lesko fanilor de 1 Mai: ”Oricât ar fi de mici, nu sunt nimic fără…”

Publicat: 01/05/2020 | 18:11

În alți ani, ziua de 1 Mai o găsea pe Anna Lesko pe plajă, numai că de data aceasta vedeta trebuie să se resemneze și să accepte autoizolarea la domiciliu impusă de croza coronavirusului. Sezonul estival se apropie, numai că autoritățile nu dau vești încurajatoare din acest punct de vedere, iar vedetele așteaptă cu nerăbdare… descătușarea.

Cum Anna ține legătura cu fanii în mediul online, firește că nu putea rata ocazia de a transmite un mesaj cu ocazia zilei de 1 Mai. Și care este imaginea emblematică a acestei sărbători în România? Bineînțeles, mititeii. Numai că vedeta nu s-a fotografiat lângă un grătar, pentru a demonstra tuturor cât de bine se pricepe la prepararea delicioșilor mici. Mesajul ei a fost cu subînțeles, după cum au concluzionat internauții.

”Oricat ar fi de mici, nu sunt nimic fara mustar☝️????????☀️????????”, a scris Anna Lesko în dreptul unei fotografii în care apare pe marginea unei piscine, însă… destul de îmbrăcată, spre stupoarea fanilor.

(CITEȘTE ȘI: INTERNETUL A LUAT-O RAZNA! ANNA LESKO S-A FOTOGRAFIAT FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ)

Anna Lesko

”Eu nu văd nimic mic…”

Așa cum era de așteptat, vizitatorii paginii de Instagram a Annei au intrat, repede, în jocul propus de vedetă, iar comentariile nu au întîrziat să apară. Cu evidentele tente ironice induse de mesajul acesteia.

”Esti o bucătăreasă f bună.❤????”, ”????????????”, ”Ai și tu dreptatea ta ????”, ”Hm. Eu nu văd nimic, mic!! Eu văd doar frumos!????????”, ”Ana esti cea mai sexy femeie din romania”, ”Păi nu prea sunt mici..????????”, ”Frumusete ❤️❤️”, au fost câteva dintre intervențiile admiratorilor Annei Lesko.

(VEZI ȘI AICI: ANNA LESKO E ”FIERBINTE” ȘI ÎN IZOLARE. FANII AU REACȚIONAT IMEDIAT: ”TOTUȘI, SUTIENUL ESTE…”)