Ce mesaj i-a transmis Denisa Hodișan lui Flick, la patru luni de la cununia civilă: ”Fiecare zi cu tine e o sărbătoare”

Publicat: 29/12/2020 | 19:46

Astăzi, Denisa Hodișan și Flick sărbătoresc patru luni de la cununia civilă. Soția omului de radio a transmis un mesaj emoționant pe contul ei de Instagram, în această zi specială.

În urmă cu patru luni, Denisa Hodișan și Fliick au devenit soț și soție. Ceremonia a avut loc pe tărâm grecesc, în Creta, iar nașii celor doi au fost Daniel Buzdugan și soția lui.

Cei doi s-au căsătorit pe o plajă din Creta, într-o atmosferă de poveste. Mireasa a optat pentru o rochie albă, accesorizată cu o coroniță. În mână, Denisa Hodișan a ținut un buchet superb de trandafiri albi. Nici Flick nu a fost mai prejos! Domnul Rimă a optat pentru o cămașă albă, cu pantaloni negri și pantofi sport. Acum, la patru luni de la marele eveniment, Denisa Hodișan i-a transmis soțulu ei un mesaj emoționant.

”Fiecare zi cu tine e o sărbătoare și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare secundă pentru ceea ce trăiesc alături de tine! Acum 4 luni exact la ora asta, la malul mării, pe o insulă , cu cele mai mari emoții din viața mea, dar și cea mai fericită ,semnam actele pentru o viața de poveste. Pe zi ce trece te iubesc tot mai mult și descopăr la tine o versiune umană cum unii nici nu își pot imagina că exită: EȘTI PERFECT!”, a scris Denisa pe contul ei de Instagram.

Denisa Hodișan și Flick sărbătoresc 4 luni de la cununia civilă

Mesajul emoționant transmis de Daniel Buzdugan

Nașii celor doi au fost Daniel Buzdugan și soția lui. Omul de radio le-a transmis finilor un mesaj emoționant, în dreptul imaginilor publicate de la cea mai importantă zi din viața lor. (CITEȘTE ȘI: FLICK ARE CU CINE SE MÂNDRI! DENISA HODIȘAN ȘI-A SCOS ROCHIA DE MIREASĂ LA LICITAȚIE. CARE ESTE MOTIVUL)

”Suntem nași fără de veste/ în cea mai tare poveste!
Am aflat cu o zi înainte că vor ateriza în Creta Flick și Denisa și ne-au anuntat că au aranjat să se căsătorescă chiar aici pe insulă și că… noi o să fim nași:)
La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile.
Acum sunt deja soț și soție!
Suntem foarte fericiți alături de ei, ne rugăm la Dumnezeu ca să aibă o căsnicie binecuvântată, minim doi copii, multă dragoste și foarte multă răbdare, asta o spun din experiență:) Casă de piatră dragii noștri Flick și Denisa!

Să vă țineți veșnic nebunia asta, nebunia asta e ceea ce face viața frumoasă!
Și pentru că suntem în Creta :

Να ζήσετε! Na zisete!
Καλούς απογόνους! Kalous apogonous!

Cu drag, Daniel, Monica, Luca și Maria!”, a scris atunci Daniel Buzdugan.

Daniel Buzdugan și soția lui au fost nașii cuplului