Ce mesaj i-a lăsat mama lui Ciprian Marica pe Instagram iubitei înşelate. Ioana a refuzat să îi răspundă

Publicat: 02/05/2020 | 09:48

Chiar dacă fiul său și iubita lui, Ioana Marcu, se află în mijlocul unui scandal amoros, mama fostului fotbalist pare optimistă în ceea ce privește relația lor, în ciuda infidelității lui Ciprian.

Femeia a reacționat pentru prima dată de la publicarea imaginilor în care Ciprian Marica apare într-o cameră de hotel din Cluj cu soția altui bărbat.

Concret, mama fostul internațional român a publicat un comentariu la o fotografie pe care Ioana Marcu, iubita fostului internațional, a publicat o fotografie pe rețelele sociale, alături de el, în ciuda infidelității lui.

„Iubirea, grija, sprijinul, bunătatea, răbdarea și înțelegerea sunt valorile care susțin o familie fericită și sănătoasă! Vă iubesc!”, a scris mama lui Ciprian Marica.

Imaginile în care Ciprian Marica apare înfășurat într-un prosop, ieșind dintr-o cameră de hotel în care se afla Ana Muntean, soția lui Florin Muntean, fost jucător de baschet la Gaz Metan Mediaș, au făcut furori pe internet.

Ciprian Marica și Ioana Marcu nu sunt căsătoriți

Ioana Marcu este pratenera lui Ciprian Marica, mai mică cu opt ani decât el și mama celor doi băieți ai fostului atacant. „Nu își dorește să fie cunoscută, vrea să își trăiască viața departe de ochii curioșilor și a ziarelor pe cât posibil”, spunea Marica pentru Viva.

Mai mult, a povestit și cum s-au cunoscut: „Făcea practică la cabinetul stomatologic unde mergeam eu. Aşa ne-am cunoscut. Mi s-a părut că are ceva anume şi chiar are acel ceva… Având o anume vârstă, am considerat că trebuie să-i acord timp, să cunoşti omul şi să te alegi cu ceva în urma relaţiei respective. Nu ştiam cum va fi, dacă va fi de lungă durată sau nu”.

Despre nuntă…

Înainte ca aceste imagini să iasă la iveală, Ciprian Marica vorbea despre nunta cu Ioana Marcu: „Nu cred că un act schimbă datele problemei”

„Nu cred că un act schimbă datele problemei sau lucrurile. Trăim foarte bine şi nu avem nicio problemă. Familia mea e în siguranţă şi aşa, nu trebuie să se simtă în siguranţă în spatele unui act. Eu nu cred în reguli.

Atâta timp cât noi suntem bine aşa, nu înţeleg de ce un act ar trebui să schimbe lucrurile sau i-ar da o siguranţă în plus. Şi, repet, la noi în familie nu s-a discutat asta, nu s-a pus problema.