Ce mesaj i-a dat Oana Zăvoranu lui Pepe de Crăciun! Împăcarea anului 2020

Publicat: 01/01/2020 | 11:49

După aproape un deceniu de la divorțul răsunător dintre Oana Zăvoranu și Pepe, dar și multe procese și acuzații grave, extravaganta vedetă a decis să facă facă pace cu fostul soț. Actrița din serialul “Sacrificiul” a dezvăluit recent ce mesaj i-a dat celebrului cântăreț chiar în ziua de Crăciun. Apropiații și fanii lor sunt de părere că aceasta este împăcarea anului 2020… sau poate singura din Noul An, care a început de câteva ore bune!

Citește și: Dorian Popa a spus adevărul despre relația cu Oana Zăvoranu. De ce NU mai apare alături de Babs

Ce mesaj i-a dat Oana Zăvoranu lui Pepe de Crăciun

Oana Zăvoranu a mărturisit în cadrul unui interviu special, oferit de sărbători, că s-a hotârât să îngroape securea războiului lung purtat cu Pepe, fostul ei soț, și i-a trimis un mesaj de Crăciun. Artista nu a spus exact ce i-a scris, însă, a subliniat că gândurile așternute au fost unele pozitive și că îi dorește tot binele alături de frumoasa lui familie pe care și-a construit-o alături de Raluca, soția sa.

Citește și: Oana Zăvoranu a comis-o din nou! A fost fotografiată fără haine pe ea, în ziua de Crăciun

“A reuşit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reuşit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculaţii. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să ştie el că eu am închis ce aveam”, a declarat Oana Zăvoranu în emisiunea “Star Magazin” de la Antena Stars.

Citește și: Avem topul celor mai scurte fuste din showbiz! Ce loc ocupă Bianca Drăgușanu, Andreea Marin sau Oana Zăvoranu

Potrivit mărturisirilor vedetei, fostul soț nu i-a răspuns la mesajul de Crăciun pe care ea i l-a trimis. Vedeta a recunoscut că, în trecut, ea a făcut multe lucruri din răzbunare, pentru că… la acea vreme a considerat că Pepe i-a făcut mult rău și și-a dorit  să îi răspundă cu aceeaşi monedă.

“Gândul meu nu a fost să îl iau pe Pepe înapoi. Eu nu l-am vrut înapoi. Mi-am dorit să îl despart la modul de răutate. Să ne răzbunăm, să ne războim, să ne duelăm. Pentru că nu eram nici eu bine cu mine. Povestea mea de dragoste cu Pepe s-a încheiat atunci. Punct. Eu am vrut să-i fac rău lui Pepe, nu ca să îl iau înapoi, ci pentru că am considerat că mi-a făcut foarte mult rău ulterior”, a mai dezvăluit actrița din serialul “Sacrificiul” de la Antena 1.

Citește și: Oana Zăvoranu, prima reacție despre relația suspectă cu Dorian Popa. Ce mesaj subliminal îi transmite soțului ei: “Nu dispera”

În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf, care i-a devenit soț în mare secret în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.