Ce mesaj controversat a postat primarul din Iași, după ce a fost acuzat că a făcut amor cu prostituate minore: „Eu sunt mândru”

Publicat: 17/01/2020 | 15:15

Damian Butnariu, primarul comunei Mogoşeşti-Siret din Iaşi a oferit prima reacție, după ce a fost acuzat că a întreținut relații intime cu 2 prostituate minore, pe care le-a luat de la un proxenet din Pașcani în schimbul sumei de 100 de lei. 

După ce primarul comunei Mogoşeşti-Siret din Iaşi a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu 2 prostituate minore pe care l-a luat în schimbul sumei de 100 de lei, acesta a avut o primă reacție. Pe contul său de Facebook, Damian Butnariu a mărturisit că, fiind în an electoral, înțelege faptul că oamenii vor să-i facă rău, pentru că oricine tânjește după funcția pe care o deține el.

Primarul comunei Mogoşeşti-Siret din Iaşi nu a ezitat să menționeze că își recunoaște greșelile atât în fața lui Dumnezeu, cât și în fața oamenilor legii. În încheiere a vrut să le aducă oamenilor la cunoștință lucrurile bune pe care le-a făcut în comună încă de la începutul mandatului său.

„În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toți cei care tânjesc la funcția ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche și incheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor.
Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace și am și puterea de a recunoaște in fața lui Dumnezeu și a instanțelor de judecată atunci când greșesc.

Sunt membru al P.N.L. de la începutul carierei mele publice și ințeleg să mă pun la dispoziția conducerii partidului în această situație și rog să se ia act de dorința mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieși la suprafață in acest caz.
Le mulțumesc tuturor cetațenilor comunității mele pentru încrederea acordată. Ei sunt singurii care îmi cunosc caracterul personal și realizările în momentele critice din comună, realizări care vor rămâne mai presus de toate răutățile.
Sănătate multă tuturor! ????” a scris Damian Butnariu, în mesajul de pe rețeaua de socializare. Cu toate acestea, se pare că edilul a primit și câteva comentarii care nu i-au fost pe plac și le-a șters, lăsând să se vadă doar partea pozitivă a poveștii.

„Domnule primar, de ce ștergeti comentariile care nu vă convin? Lăsați doar ce e în favoarea dvs văd, de ce nu comentați dacă sunteți așa nevinovat?” i-a replicat o persoană din comuna pe care o conduce.