Ce mesaj are Bianca pentru Cruduța: ”Sunt alături de tine! Te iubesc și…”

Publicat: 11/02/2020 | 23:51

Fosta asistentă a lui Dan Capatos trece prin cele mai dificile momente, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubit. Vestea că Daniela Crudu a fost desfigurată de afaceristul croat Seco Dubravko, cu care a trăit, inițial, o frumoasă poveste de dragoste, a căzut ca un trăsnet peste întreaga suflare mondenă. Bianca Drăgușanu, fosta colegă de platou a Danielei, a avut o reacție promptă, pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-o prezintă, în exclusivitate. (VEZI ȘI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU IUBITUL AGRESOR AL DANIELEI CRUDU)

Pe Bianca Drăgușanu și pe Daniela Crudu le leagă extrem de multe lucruri. Se cunosc de foarte mult timp, au fost colege de platou la emisiunea ”Un show păcătos”, de la Antena 1, iar, anul trecut, blondina s-a confruntat cu o situație asemănătoare. Bianca Drăgușanu a fost agresată fizic de soțul ei într-o parcare a unui restaurant situat în zona de nord a Capitalei. (NU RATA: AVEM ÎN PREMIERĂ ÎNREGISTRĂRILE CU BRIGITTE & FOSTUL LOGODNIC ÎN TIMP CE NEGOCIAU TERMENII „DIVORȚULUI”)

„Să nu-și mai dea nimeni cu părerea”

Bianca Drăgușanu a făcut mărturisiri emoționante, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Blondina ne-a spus că, orice s-ar întâmpla, o susține pe buna ei prietenă, Daniela Crudu.

Sunt alături de ea, indiferent de ce urmează. Nu pot să comentez acest caz delicat. Nu am păreri decât despre viața mea, lucru care ar trebui să se întâmple la modul general. Să nu-și mai dea nimeni cu părerea. O iubesc și îi sunt alături. Daniela o să treacă și peste asta. N-am vorbit zilele acestea cu ea. Sigur o stresează toată lumea”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Bianca Drăgușanu e alături de Daniela Crudu

Bianca și soțul ei, momente tensionate

În toamna anului trecut, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) vă prezenta, în premieră, informații uluitoare despre un episod violent care s-a petrecut în unul dintre cele mai luxoase localuri de pe malul lacului Herăstrău. (VEZI AICI:  E INUMAN CE I-A FĂCUT MIHAI COSTEA DANIELEI CRUDU)

Potrivit unor surse D.A.S categoria Aîntre Bianca Drăgușanu și soțul ei, care se aflau la o petrecere în renumita locație, au apărut anumite neînțelegeri, iar cearta a degenerat rapid. Între Bianca și musculos a izbucnit un conflict presărat cu momente de agresiune.

Conform surselor noastre, după ce a bruscat-o pe blondină, musculosul a scos-o cu forța din restaurant. În drumul lor spre parcare, afaceristul ar fi strâns-o de gât și ar fi lovit-o de trei ori pe soția lui. Bianca Drăgușanu a părăsit, în mare grabă, luxoasa locație de pe malul lacului Herăstrău. După ce și-ar fi agresat soția, musculosul, care părea extrem de nervos și agitat, s-a întors în restaurant, unde a continuat petrecerea alături de prietenii săi. (VEZI ȘI: ELENA UDREA A DANSAT ÎNTR-UN RESTAURANT LUXOS PE MANELELE LUI ADI MINUNE)

Bianca și Daniela Crudu, pe vremea când erau asistentele lui Dan Capatos

Bianca Drăgușanu este la a doua căsătorie

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare.

La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)