Ce mesaj a transmis Liviu Guță, după ce a vorbit despre divorțul de Roxana. Cum își ocupă artistul timpul, după despărțire

Publicat: 14/05/2021 | 10:19

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Liviu Guță divorțează de Roxana după numai un an de mariaj. Pe contul lui de Facebook, artistul apare „singur”, iar în urmă cu doar câteva ore, a postat un mesaj controversat.

Pe Facebook, Liviu Guță a postat acum câteva ore o fotografie cu el, dar și un mesaj controversat. În dreptul imaginii, artistul a scris: „Ce crezi tu, creezi. Ceea ce simți, atragi. Ce iti imaginezi, vei deveni! Va imbratisez cu drag! ????????????, iar fanii s-au întrecut în comentarii pentru a-l complimenta și pentru a-i ura o zi cât mai frumoasă.

Mai mult, după despărțirea de Roxana, Liviu Guță a postat mai multe imagini cu el și fiica lui, Maria, iar cei doi se pare că petrec timpul împreună și se distrează de minune: merg cu bicicleta, fac fotografii și se bucură de momente.

Ce spune Liviu Guță despre despărțirea de Roxana

La trei luni de la divorțul de Iuliana, mama copiilor săi, Liviu Guță s-a logodit cu altă femeie. Artistul s-a îndrăgostit iremediabil de Roxana, pe care într-un final a luat-o de soție. Cei doi păreau extrem de fericiți și erau de nedespărțit. Bruneta îl însoțea pe Liviu Guță la toate evenimentele și se gândeau, la un moment dat, chiar și la un copil. Doar că pandemia și-a pus amprenta asupra relației lor. Liviu Guță a plecat din casa Roxanei și a mers deja la notar pentru a depune actele necesare ca să divorțeze. Se pare că nu mai este cale de împăcare între cei doi!

”Divorțăm la notar, pe cale amiabilă. Ea m-a mai căutat. Trebuie să mă duc să-mi iau niște lucruri de acolo. Eu am fost la notar și peste o lună mă duc eu să semnez. Cu siguranță nu o să mă mai însor cu acte. Mi-a dat Dumnezeu o palmă acum. Peste un timp, probabil că îmi voi face și eu pe cineva. Iubirea nu stă în acte”, a declarat Liviu Guță la emisiunea Teo Show.

Sursă foto: arhivă rețele de socializare