Ce mesaj a primit Emily Burghelea de la Ministerul Sănătății, după ce a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus

Publicat: 08/12/2020 | 12:24

Emily Burghelea a fost diagnosticată pozitiv cu noul coornavirus, însă la scurt timp a primit un mesaj de la Ministerul Sănătății care a dat-o peste cap.

Fosta asistentă TV a contractat virusul după ce a intrat în contact cu o perdoană infectată. Emily are simptome ușoare însă a decis să se izolezea la domiciliu, alături de iubitul său, Andrei, respectând toate regulile de protecție sanitară.

„De pe data de 2 decembrie sunt în carantină alături de iubitul meu, după ce am intrat în contact cu o persoană pozitivă. Din păcate, virusul nu iartă pe nimeni și, în urma procedurilor legale, am aflat că sunt pozitivă însă, spre surprinderea noastră, doar eu. Deși locuim în aceeași casă și dormim în același pat, testul lui Andrei a ieșit negativ. Eu am avut, slavă Domnului, simptome ușoare. Dureri în gât, o stare de oboseală cronică și febră 37,5 într-o singură seară, dar acum mi-am revenit. Știu foarte bine cât de tare te poate doborî acest virus”, ne-a mărturisit Emily Burghelea.
Totuși, în urmă cu câteva ore, fosta asistentă TV a primit un mesaj de la Ministerul Sănătății în care se precizează că testul făcut de ea este negativ. Indignată, Emily Burghelea a început să-și pună întrebări.
”Alo, Ministerul Sănătății? Poți să te hotorăști, te rog? Am făcut un singur test care a ieșit pozitiv. Tu îmi spui că am, apoi că nu am? Ce-i cu tine?”, a scris Emily Burghelea în dreptul analizelor care arată că testul este pozitiv. Vedeta a decis să stea în continuare izolată la domiciliu.
Emily Burghelea, indignată după ce a primit un mesaj de la Ministerul Sănătății

Mama vedetei a avut coronavirus

Mama vedetei a avut, la rândul său, coronavirus. Aceasta a fost internată la secția ATI, în Constanța și doar printr-o minune s-a vindecat. De asemenea, și bunica lui Emily a contractat virusul ucigaș. (CITEȘTE ȘI: EMILY BURGHELEA S-A MĂRITAT! ”EȘTI PREGĂTIT?” PRIMELE IMAGINI CU CEI DOI LA COSTUM ȘI ROCHIE DE MIREASĂ)
„Mama mea, în urmă cu trei luni, a fost internată la ATI în Constanța și doar o minune a făcut să își revină. Bunica mea a luat și ea virusul la scurt timp după ce mama și-a revenit dar, mulțumim lui Dumnezeu…suntem toate bine acum. 
Eu și iubitul meu respectăm întocmai regulile, însă trebuie să spun că ne este peste mână să stăm în casă în aceste 14 zile. Andrei trebuia să plece la Timișoara, la un curs de programare neurolingvistică la care încearcă să prindă loc de mai bine de doi ani, iar eu aveam de onorat câteva contracte destul de importante.
Suntem totuși recunoscători că ne simțim bine. Pe restul le facem noi, sănătate să avem. Sper ca oamenii să conștientizeze gravitatea situației prin care trece omenirea acum. Este extrem de important să ne protejăm. Poate că cei tineri trec mai ușor de acest hop, dar trebuie să ne gândim la cei mai în vârstă și cu anumite probleme de sănătate, pentru care infectarea cu coronavirus poate fi, din păcate, fatală”, a mai spus frumoasa blondină, extrem de optimistă.