Ce mesaj a postat Violeta (fiica lui Ștefan Bănică Jr și a Andreei Marin) după ce tatăl ei a cântat cu fratele vitreg

Publicat: 17/12/2019 | 08:33

Ștefan Bănică Jr. a cântat pentru prima dată cu fiul său, Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani, în concertul susținut cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cei doi au interpretat piesa „Doar o dată-i Crăciunul”, moment care i-a emoționat pe spectatori, printre care și pe Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică.

Am primit acest video de ziua mea. Este cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc. Sunt atât de mândră de fratele meu, Radu Ștefan Bănică și sunt recunoscătoare că am un asemenea frate. Când am văzut această filmare am început să plâng. Apreciază-i pe cei care te iubesc și prețuiește-i pentru totdeauna. Ești cu adevărat norocos, când întâlnești pe cineva ca el (n.r. fratele ei, Radu Ștefan)„, a scris pe rețelele de socializare Violeta, fiica Andreei Marin.

Cei doi au purtat costume de culoare roșie, iar la finalul duetului, pe ecranul din spatele scenei a fost proiectată o imagine cu Ștefan Bănică, tatăl artistului, astfel că portretul de familie a fost întregit.

Câți bani cere pentru un concert Ștefan Bănică Jr.

După o viață petrecută pe scenă cântând sau jucând în piese de teatru sau filme, Ștefan Bănică Jr. nu acceptă să susțină concerte pe bani puțini. Cei care își doresc ca fiul regretatului actor Ștefan Bănică să fie prezent la o nuntă sau la un botez trebuie să scoată din conturile bancare între 8.000 şi 10.000€. Desigur, prețul variază în funcţie de locaţie, program şi alte detalii care țin de spectacol, relatează spynews.ro.

Conform oficialilor de la Ministerul de Finanţe, firma lui Ștefan Bănică Junior, “Mabel Concert SRL”, a întregistrat în 2018 un profit dublu faţă de cel din anul anterior. Este vorba despre suma de 611.116 lei. Perioada de glorie a îndrăgitului cântăreț a fost între anii 2008 şi 2012. În acea perioadă, firma lui a înregistrat un profit net pe an de 2 milioane de lei.

Citește și: Ștefan Bănică, dezvăluiri surprinzătoare despre cei trei copii! Ce profesie și-a ales fiul lui

Totuși, cea mai bună investiţie este… de Crăciun. Ştefan Bănică Jr. a susţinut mai mult 50 de concerte cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cu peste 300.000 de spectatori. Un bilet la concertele de Crăciun de la Sala Palatului din București poate să coste și 200 de lei.