Ce mesaj a postat Ozana Barabancea pe Facebook înainte să afle că s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus

Publicat: 18/06/2020 | 14:29

Ozana Barabancea a postat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook cu câteva ore înainte să se afle că se numără printre persoanele care s-au îmbolnăvit recent cu noul coronavirus. În România, numărul celor infectați cu maladia mortală din China a ajuns astăzi la 23.080.

Descoperă și: Panică în rândul vedetelor care au filmat recent cu Marcel Pavel! Sediul Antena Stars, închis din cauza coronavirusului

Ce mesaj a postat Ozana Barabancea pe Facebook înainte să afle diagnosticul trist

Vestea că artistul Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 a adus multă îngrijorare și tensiune în viețile apropiaților săi, inclusiv, în rândul colegilor cu care lucrează la noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva!”. Printre cele care au intrat în contact direct cu îndrăgitul cântăreț de numără și Ozana Barabancea, care, la fel ca celelalte persoane, și-a făcut testul pentru coronavirus. Și… din păcate, rezultatul a indicat că s-a îmbolnăvit cu această boală rară. Înainte să afle diagnosticul trist, jurata show-ului de la Antena 1 a publicat pe pagina sa de Facebook o rugăciune. Desigur, nu mai este un secret pentru nimeni că artista este credincioasă și postează constant rugi către Providență.

Nu rata: Topul vedetelor care au o relație specială cu Biserica. Pe ce locuri se clasează Oana Zăvoranu, Iulia Vântur, Monica Gabor, Roxana Vancea sau Alina Plugaru

“Rugăciune pentru uşurarea sufletului la întristări, spaimă, gânduri şi vise urâte care îl tulbură pe om (din psalmii lui David)

«Dumnezeule, întru numele Tău mântuieşte-mă şi întru puterea Ta mă judecă. Dumnezeule, ascultă ru­gă­ciu­nea mea, pleacă urechea Ta la graiurile gurii mele. Ia aminte spre mine şi mă ascultă, că m-am mâhnit întru îngrijorarea mea şi m-am abătut. Inima mea s-a tulburat întru mine şi frica morţii a căzut asupra mea. Temere şi cutremur au venit peste mine şi întunericul m-a acoperit. Doamne, Dumnezeul mântuirii mele, ziua am strigat şi noaptea înaintea Ta. Să ajungă până la Tine rugă­ciu­nea mea, că s-a umplut de rele sufletul meu şi viaţa mea de iad s-a apropiat! Miluieşte-mă, Doamne, că ne­pu­tincios sunt! Vindecă-mă, că s-a tulburat foarte su­fle­tul meu. Ostenit-am întru suspinarea mea. În toate nop­ţile îmi stropesc patul cu lacrimile mele şi în ele îmi scald aşternutul. Pentru ce eşti mâhnit, suflete al meu, şi pentru ce mă tulburi? Nădăjduieşte spre Dumnezeu şi mă voi mărturisi Lui, mântuirea feţei mele şi Dumnezeul meu»”, a scris Ozana Barabancea pe contul său oficial de Facebook.

Află și: Decizia luată de Institutul “Matei Balș” la scurt timp după internarea lui Marcel Pavel! Artistul este infectat cu coronavirus

Înainte de această postare, jurata de la “Te cunosc de undeva!” a publicat o filmare realizată la ultima vizită făcută la mormântul Părintelui Ardealului. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, în afară de Marcel Pavel, pentru noul sezon de la “Te cunosc de undeva!” filmează și Monica Anghel, dar și Jojo.

 

View this post on Instagram

 

Părintele Arsenie Boca

A post shared by Ozana Barabancea Maria (@ozana9barabancea) on

Vezi și: Prima reacție a medicilor de la “Matei Balș” despre starea lui Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus (SARS-CoV-2)