Ce medie a avut Andra la BAC! Artista a dat examenul în 2005

Publicat: 29/06/2020 | 18:10

Deși Andra a dat BAC-ul în 2005, multă vreme media pe care a obținut-o la examen a rămas un secret. Iată ce rezultat a avut artista. 

Acum 15 ani, Andra devenise deja o artistă cunoscută și absolvea Liceul Economic „A.D. Xenopol” din București. 

Solista a obținut media 9,07, însă nu a făcut niciodată publice notele de la fiecare probă a examenului de bacalaureat. 

După aceea, Andra a urmat Facultatea de Psihologie Muzicală din cadrul Universității „Spiru Haret”. 

„A fost o vacanță”

Recent, solista a dezvăluit că perioada izolării la domiciliu din cauza pandemiei le-a prins bine ei și lui Cătălin Măruță. 

„A fost distractiv, nu mă pot plânge deloc, a fost foarte plăcut să petrecem atât de mult timp împreună. Weekend-urile au fost pline de aventuri, ca să zic așa, adică ne-am transformat casa într-un loc de joacă. Am gătit împreună, ne-am uitat la filme, am făcut ordine împreună. Nu ne-am mai uitat la ceas atât de des, iar asta a fost foarte plăcut.

Este cu siguranță cel mai frumos lucru care a ieșit din această perioadă foarte grea pentru noi toți. Am și filmat, am făcut un episod de vlog în mașină… deși eram în parcare. Eva și David sunt foarte dezinvolți în fața camerelor, fac parte dintr-o generație uimitoare, sunt mult mai siguri pe ei decât eram noi la vârsta lor și cred că și mult mai creativi.

Ne-am adus aminte de primii noștri ani împreună, când locuiam într-un apartament cu două camere și zilele începeau lent, ne lăsam greu convinși să ne dăm jos din pat sâmbetele și duminicile. A fost acum o vacanță, pentru că eu nu am mai avut concerte în weekend, iar el nu a mai prezentat evenimente.

Sigur, a fost versiunea în patru persoane, nu două, dar tot vacanță mi s-a părut. Cătălin nu s-a schimbat mult de atunci, poate, aș zice că a devenit mai răbdător, mai atent la cei din jur. Copiii ne fac să creștem odată cu ei”, spunea Andra pentru Libertatea.