Ce măsuri de protecție și-a luat Mihai Petre pentru a nu-și infecta familia cu COVID-19. “Nu fac parte din categoria celor care…”

Publicat: 09/05/2020 | 11:55

Mihai Petre, juratul de la “Românii au talent”, respectă cu sfințenie “ritualul” de pandemie, fiind coștient că sănătatea lui și a celor din jur este cea mai importantă. Recent, în cadrul unui interviu, artistul a povestit ce măsuri de protecție și-a luat pentru a-și proteja familia de coronavirus.

VEZI AICI: A DOUA VEDETĂ DIN SHOWBIZ DIAGNOSTICATĂ CU COVID-19? RUBY ȘI-A FĂCUT ASTĂZI TESTUL PENTRU DEPISTAREA NOULUI CORONAVIRUS. ”MĂ SIMT RĂU, PRIETENI…”

Juratul de la “Românii au talent” a mărturisit că acordă o atenție importantă igienei și că ține cont de regulile de distanțare impuse de autorități.

Nu am combinezon. Respect regulile de igienă pe care le cunoaștem cu toții: mă spăl pe mâini, dezinfectăm produsele, comunic cu oamenii, dar păstrez distanța socială. Nu fac parte din categoria celor care nu cred că este un virus puternic, așa că încerc să fiu precaut și să mă protejez pe mine și familia mea.

Suntem în casă din a doua săptămână a lunii martie. De atunci și până acum am ieșit din casă de trei ori doar, de fiecare dată pentru lucruri care nu puteau fi amânate.

Am făcut tot ce a ținut de noi să fim precauți. Imediat ce cumpărăm ceva, Elwira se ocupă de dezinfectarea produselor”, a spus Mihai Petre, potrivit viva.ro.

Nu și-a planificat vacanța!

Mihai Petre așteaptă cu nerăbdare ca pandemia să ia sfârșit și să-și revadă rudele, prietenii și elevii. Pentru moment, nu și-a planificat nicio vacanță.

NU RATA: CUM SE PĂZEȘTE DE CORONAVIRUS IULIA VÂNTUR, ÎN INDIA: ”SUNT BINECUVÂNTATĂ!”

Nu ne-am gândit la așa ceva, cu siguranță vom respeca legea și recomandările venite de la autorități. În acest moment ceea ce contează este să fim cu toții sănătoși, să trecem peste această perioadă dificilă și apoi vem vedea.

Și dacă vom putea călători, cu siguranță vor fi anumite măsuri de siguranță, iar noi vom ține cont de acestea și vom lua o decizie la momentul potrivit”, a mai spus Mihai Petre.