Ce mașini luxoase conduce Adi de la Vâlcea. Manelistul are în garaj bijuterii pe patru roți de jumătate de milion de euro!

Publicat: 13/06/2021 | 18:08

Cariera i-a adus în viață de toate: faimă, bani, dar mai ales liniște. Se simte împlinit și face tot ce poate pentru ca familia lui să fie fericită, dar nu uită nici de poftele sale. Haideți să aflăm ce mașini de lux conduce Adi de la Vâlcea, manelistul care are în garaj bijuterii pe patru roți de jumătate de milion de euro.

Adi de la Vâlcea are, pe lângă muzică, o pasiune aparte: cea a cailor putere și a mașinilor luxoase. Adi de la Vâlcea a avut numeroase mașini de lux, de-a lungul timpului, la discreție. Cântărețul este un fan declarat Lamborghini, motiv pentru care și-a achiziționat, în urmă cu ceva timp, 2 astfel de bijuterii pe patru roți, modele diferite. Artistul nu se poate abține atunci când vine vorba de un bolid și investește, fără niciun regret, zeci de mii de euro numai pentru a „tuna” autoturismele, dar și pentru a le întreține, anual.

Ce mașini de lux are Adi de la Vâlcea în garaj

Prima mașină de fițe pe care a cumpărat-o Adi de la Vâlcea a costat 50.000 de euro și a fost la mâna a doua. Al doilea bolid de lux achiziționat de către manelist a fost preluat chiar de la Mugur Mihăescu și a costat 120.000 de euro. De asemenea, Adi de la Vâlcea mai are un Lamborghini de 180.000 de euro, pesemne că atunci când vine vorba de plăcerile sale, banii nu sunt deloc o problemă.

Penultima achiziție a manelistului este un Corvette Cabrio, iar această mașină este preferata soției sale. Ultima bijuterie cumpărată de Adi de la Vâlcea este un superb BMW I8, bleumarin, care atrage toate privirile.