Ce mașină și-a cumpărat Nelson Mondialu! Bolidul l-a costat 300.000 de euro

Publicat: 02/06/2020 | 08:56

Despre Nelson Mondialu știe toată lumea că este unul dintre cele mai controversate personaje de la noi. Mereu gata să le arate dușmanilor noile achiziții, de această dată Nelson i-a lăsat pe toți fără replică!

Și-a cumpărat un Porsche Carrera și a rupt gura târgului! Pe contul său de Youtube, Nelson Mondialu le-a arătat tuturor noua achiziție și s-a filmat la semafor, acolo unde a atras toate privirile. Pentru bolidul de lux, Nelson a scos din buzunar o sumă frumușică: nici mai mult, nici mai puțin de 300.000 de euro!

NU RATA – NELSON MODIALU ÎL DESFIINȚEAZĂ PE DORIAN POPA. ARDELEANUL L-A OFTICAT PE CÂNTĂREȚ CU O PISCINĂ MULT MAI MARE ȘI LA ÎNĂLȚIME. VIDEO

Interior din piele, motor cu mulți cai-putere, ce să mai, un bolid pe măsura lui Nelson Mondialu! Controversatul personaj a demonstrat încă o dată că poate și că vrea să fie cel mai șmecher nu doar în mediul online, ci și pe șosele, acolo unde acum face legea cu bijuteria pe 4 roți.

Nelson Mondialu și-a tras bolid de 300.000 de euro

Pe canalul său de Youtube, Nelson Mondialu a povestit totul despre noua lui achiziție, spre bucuria fanilor care așteptau vlogul cu sufletul la gură.

„Mânca-v-aș Dumnezeul, sunt la semafor. Imediat, uite…Deci auziți aici (și pornește motorul, n.r.). Deci sunt cu ultimul model de mașină, sunt cu Porsche Carrera, eu cu veverița. Auziți motor, fraților. Nici nu vreau să zic mai multe. 

CITEȘTE ȘI – NELSON MONDIALU O FACE PRAF PE VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT: „AM DAT 4.000 DE EURO PE O… CLANȚĂ”

Am 300 de mile la oră, cine știe, cunoaște… Asta a fost mașina lui James Bond. Domnilor, mașina…să nu-mi ajute Dumnezeu, așa cevaaaa. Niiii, i-am dat 200. Se uită lumea, ce mașină și-a luat Nelson Mondialu din Cluj-Napoca. La 5000 de turații, nici nu se mișcă mașina. 

Tot e din piele. Eu sunt la volan, uitați schimbător de viteză, cu 7 trepte. Are și trapă. Nici n-are rost să discutăm. Mai stau puțin la semafor. Mașina asta a făcut val-vârtej în tot globul pământesc” a spus Nelson Mondialu, pe canalul său de Youtube.