Ce mașină și-a cumpărat Lino Golden, fiul adoptiv al lui Alex Velea. Costă 55.000 de euro fără opțiuni!

Publicat: 06/01/2020 | 19:12

Ce mașină și-a cumpărat Lino Golden, fiul adoptiv al lui Alex Velea. Costă 55.000 de euro fără opțiuni!

Lino Golden se răsfață continuu și scoate bani grei din buzunar pentru aciziționarea unor mașini la care alții nici măcar nu îndrăznesc să viseze! Artistul și-a cumpărat, în urmă cu câteva luni, un bolid de lux. Mașina sport C Cabrio Mercedes costă 55.000 de euro fără opțiuni. Cu jante AMG, 170 de cai putere, 2.02 Diesel, decapotabila albă fură privirile tuturor. Lino Golden a mărturisit că a cumpărat mașina pe loc. I-a plăcut, a condus-o o singură dată și a făcut actele. (CITEȘTE ȘI: FILMĂRI NECENZURATE CU IUBITA LUI LINO GOLDEN. PE INSTAGRAM E MEGA-PUICUȚĂ, ÎN REALITATE… E SĂRMĂLUȚĂ!)

Lino Golden este pe cai mari. Artistul ne-a povestit că urmează un an interesant pentru el și că toți cei care îl cunosc vor rămâne fără cuvinte. „În ianuarie voi da un anunț  mare, nu se așteaptă nimeni la asta, este ceva la care nu se aștepta nimeni să fac, nimeni nu credea mine. O să vedeți. Un mesaj pentru CANCAN.RO: Continuați să ne urmăriți, și pe noi, și pe CANCAN.RO”, a declarat Lino Golden.

”Băiatul adoptiv” al lui Alex Velea

I se spune ”băiatul adoptiv” al lui Alex Velea pentru că iubitul Antoniei l-a îndrăgit, în urmă cu câțiva ani, și, de atunci, viața puștiului s-a schimbat radical. Radu Cârstea, pe numele din buletin, a devenit, la rându-i, vedetă. O vedetă îndrăgostită lulea de Andra, studenta de la UNArte care a îmbrăcat mai multe nume celebre, între care Lora, Inna, Ștefania. (VEZI ȘI: CUM ARĂTA LINO GOLDEN CÂND AVEA 100 KG. “FIUL ADOPTIV” AL LUI ALEX VELEA, UMILIT DE COLEGI DIN CAUZA OBEZITĂȚII)

În prezent, el locuieşte în Bucureşti, iar, la sfârşitul anului 2016, şi-a tatuat pe braţul stâng chipul lui Alex Velea, în semn de recunoştinţă pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit.

”Totul a fost neașteptat. Eram acasă cu Antonia și Alex, trebuia să plec la mare cu niște prieteni și ei la fel, așa că am venit împreună. Ținuta este by Alex Velea, el m-a îmbrăcat. Am pus deja ochii pe o fată, vedeți la mine pe Instagram. I-am spus că m-am îndrăgostit de ea, dar nu vrea să mă creadă, crede că sunt altfel, dar aparențele înșală, chiar sunt un băiat de treabă”, a spus Lino Golden, în urmă cu ceva timp,  despre Andra pentru CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA.