Ce mașină de lux conduce Ștefan Bănică. Are aceleași preferințe ca ale Andreei Marin

Publicat: 10/06/2020 | 12:58

Succesul i-a permis lui Ștefan Bănică să se răsfețe după bunul său plac, așa că nu este de mirare faptul că a scos din buzunar o adevărată avere pentru o mașină de lux. 

Atunci când vine vorba de siguranță, Ștefan Bănică știe că trebuie să aleagă cea mai bună mașină pentru el și familia sa. Artistul are un succes colosal în domeniul muzical, fapt ce îi permite să-ți satisfacă orice plăcere. Tocmai de aceea, urmează să vă spunem ce bijuterie pe 4 roți conduce cântărețul!

NU RATA – CE A FĂCUT ȘTEFAN BĂNICĂ JR. PENTRU ANDREEA MARIN, ÎN PLINĂ PANDEMIE. LAVINIA PÂRVA A FOST DE ACORD

Ștefan Bănică, mașină de 40.000 de euro

Ei bine, Ștefan Bănică este artistul care, de-a lungul timpului a fost văzut numai la volanul autoturismelor BMW. Astfel, acesta a condus un BMW X5, dar și un BMW M4, ambele autoturisme fiind în valoare de peste 40.000 de euro.

În urmă cu câțiva ani, Ștefan Bănică a fost implicat într-un accident auto, motiv pentru care a primit gratis, de la un asigurator, o mașină identică, adică un BMW X5, notează playtech.ro.

Are aceleași gusturi ca Andreea Marin

Ștefan Bănică are aceleași gusturi ca fosta soție, Andreea Marin, căci și aceasta conduce tot un autoturism marca BMW. Fosta Zână a Surprizelor a fost văzută, de-a lungul timpului, la volanul autoturismelor BMW, X6 și X3.

CITEȘTE ȘI – CUM ARĂTA, DE FAPT, ANDREEA MARIN PE VREMEA ÎN CARE SE IUBEA CU ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR. FOTO

În prezent, Andreea Marin conduce un superb bolid de lux în valoare de nici mai mult, nici mai puțin de 60.000 de euro. Bijuteria pe patru roți este marca BMW Seria 4 Cabriolet și are culoarea roșie. „Culoarea roşie ca focul se potriveşte cu personalitatea şi cu energia mea”, a spus Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.