Ce mașină de lux conduce Andra Măruță. Jurata de la Românii au talent are o adevărată bijuterie în garaj

Publicat: 05/06/2020 | 21:34

Andra Măruță este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și nu mai este un secret pentru nimeni faptul că muzica i-a adus venituri colosale în conturi. Ceea ce nu multă lume știe despre jurata de la Românii au talent este că deține în garaj o adevărată bijuterie pe patru roți, de care este tare, tare mândră!

Este o artistă de succes, dar și o șoferiță de primă clasă! Andra Măruță, căci despre ea este vorba, face legea pe străzile din Capitală și nu numai.

NU RATA – CUM A APĂRUT ANDRA MĂRUȚĂ ÎMBRĂCATĂ ÎN FINALA ROMÂNII AU TALENT DE LA PRO TV! TELESPECTATORII AU FĂCUT OCHII CÂT CEPELE

Pentru că muzica i-a adus mereu venituri mari, dar toate acestea s-au datorat faptului că uneori a muncit până la epuizare pentru concertele sale, Andra Măruță și-a permis să-și achiziționeze un bolid de lux, pe care îl conduce mândră peste tot.

Andra Măruță are acasă un mic parc auto

Deși este o fire mai liniștită, jurata de la Românii au talent deține un autoturism extrem de „dur”, cu mulți cai putere. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că este vorba despre un Volvo XC90, al cărui preț ajunge la 63.000 de euro.

Andra Măruță, în bolidul său de lux

Aceasta nu este, însă, singura mașină pe care o deține Andra Măruță, căci artista are acasă un mic parc auto. Aceasta mai conduce un Mercedes GLA 200, în valoare de 50.000 de euro, bolid pe care Măruță l-ar fi primit din partea unei reprezentanțe auto.

CITEȘTE ȘI – DECIZIA RADICALĂ LUATĂ DE ANDRA MĂRUȚĂ, DUPĂ PERIOADA DE AUTOIZOLARE. CE LE-A TRANSMIS JURATA DE LA ROMÂNII AU TALENT, FANILOR: „O SĂ VĂ ȚIN LA CURENT”

Acestea nu sunt singurele mașini de lux care au trecut prin mâinile Andrei, căci potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, artista a mai avut în garaj următoarele frumuseți pe patru roți: în anul 2008 a deținut un Audi Q5 (50.000 de euro), în 2012 un Range Rover (55.000 de euro), iar în 2014 un Mercedes C 220 (40.000 de euro),