Ce mașină conduce Edy Talent. Ce modificări a făcut manelistul de numai 1 metru, pentru a putea ajunge la pedale

Publicat: 16/12/2020 | 19:38

Edy Talent este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi și, în ciuda faptului că a fost mereu batjocorit din cauza înălțimii sale, artistul a demonstrat că nu-i pasă și că nu se lasă afectat de gura lumii.

Așa cum vă spuneam, Edy Talent măsoară numai 1 metru, motiv pentru care a trebuit să apeleze la anumite trucuri, pentru a se considera un om normal, ca toți ceilalți. Zis și făcut! Pentru că știau foarte bine că nu poate conduce o mașină din cauza acestui aspect, fanii lui Edy Talent s-au întrebat dacă nu cumva acesta a adus modificări autoturismului său.

Cum prestațiile sale sunt apreciate la justa valoare, Edy Talent nu putea să conducă decât o mașină cu mulți cai-putere sub capotă. Manelistul stă la volanului unui Audi 3, iar foarte mulți dintre fanii săi s-au întrebat – având în vedere înălțimea sa – cum reușește Edy să ajungă la pedale și la volan. Ei bine, Edy Talent spune că nu a făcut nicio modificare mașinii sale, chiar dacă, uneori, apar probleme atunci când trebuie să calce ambreiajul până la fund. Tocmai de aceea preferă cutiile de viteze automate, din cauza fizicului, evitând, astfel, schimbarea vitezelor.

Edy Talent s-a iubit cu Beyonce de România

Edy Talent s-a iubit, acum câțiva ani, cu Beyonce de România, însă relația s-a destrămat după aproximativ un an și jumătate. Manelistul a dezvăluit și motivul pentru care s-a despărțit de Mădălina, declarând că a rupt orice legătură cu blondina după ce a descoperit că aceasta îl înșela.

„La cum o știu eu pe ea, nu cred că se va cuminți vreodată. Nu se va liniști. Ce dacă are copil și nu mai are șaptesprezece ani? Este posibil să-l fi înșelat și pe Guță. Orice e posibil la Mădălina! Este posibil chiar să-și fi găsit deja pe altcineva!”, a povestit Edy Talent în urmă cu ceva timp.