Ce mașină conduce, de fapt și de drept, Constantin Enceanu. A plătit peste 60.000 de euro pe ea! FOTO

Publicat: 20/01/2020 | 21:07

Constantin Enceanu este pasionat și de șoferie, nu numai de muzica populară, meseria din care-și permite, însă, achiziții de marcă de la Mercedes sau BMW. Ce mașină conduce, acum, artistul?  

Constantin Enceanu are două autoturisme în garaj, dar pe unul dintre ele parcă-l ”iubește” mai mult! Este vorba de un Mercedes E-Class, pentru care a plătit aproximativ 60.000 de euro. Nu că BMW-ul X5 ar fi mai prejos, dar, pur și simplu, în Mercedes parcă-i place mai mult artistului!

Constantin Enceanu și-a luat permis pentru că șoferul lui era prea scump!

Lui Constantin Enceanu îi place la nebunie să conducă, dar cum a descoperit cântărețul mirajul volanului? Chiar el mărturisea, într-un interviu, că, după Revoluție, a avut un șofer pe care-l plătea să-l ducă peste tot, nunți, botezuri, interes personal, doar că era prea costisitor. Atunci a decis cântărețul de muzică populară să facă școala de șoferi și să intre în posesia permisului de conducere. Care avea să-l scutească de plata unui salariu.

A reușit asta în 1996, dar de atunci s-a izbit și de problemele inerente din circulație. „Un porc mistreț a dat în mine… Mergeam normal, regulamentar și, pac, a vrut să facă o tamponare cu Enceanu. În rest, doar incidente minore”, a povestit solistul.

O și ”calcă”, uneori… „Când sunt în criză de timp mai apăs accelerația. Aș fi un nesimțit să spun că merg doar legal. Am plătit câteva amenzi pentru viteză”, a mărturisit Constantin Enceanu.