Ce mașină conduce Corina Caragea în 2020. Din salariu de la Pro TV și-a cumpărat cel mai dezirabil SUV. FOTO

Publicat: 21/01/2020 | 16:36

Corina Caragea face furori pe străzile bucureștene cu o mașina de lux. Bruneta conduce  un bolid de excepție, care valorează peste 100.000 de euro. Este o șoferiță neînfricată și nu ar renunța la mașina ei pentru nimic.

Prezentatoarea știrilor sportive de la ProTV se mândrește cu o adevărată bijuterie pe patru roți, de care este absolut îndrăgostită, nici traficul infernal din capitală nu o sperie, cât timp se află la volanul bolidului, în care are tot confortul de care are nevoie. Din spatele volanului luxoasei mașini cozile infernale și intersecțiile blocate nu o supără prea tare. (CITEȘTE ȘI: IMAGINILE PE CARE LE AȘTEPTAU TOȚI FANII PRO TV! CORINA CARAGEA, FOTOGRAFIATĂ ÎN BIKINI MINUSCULI PE O PLAJĂ DIN HONG ISLAND, THAILANDA)

Corina Caragea conduce un Porsche Cayenne, care ajunge la fabuloasa sumă de 100.000 de euro, cu toate dotările. Este vorba de o ediție limitată din gama Cayenne, denumită Platinum Edition. Mașina oferă o mulțime de dotări care fac întreg procesul de șofat mai ușor, iar pe lângă asta și interiorul este unul de lux, cu piele bej, încălzire în scaune și sisteme centralizate.

Care a fost prima mașină a vedetei

Chiar daca acum se bucură de acest automobil luxos, prezentatoarea de la Pro TV nu a condus mereu mașini cu un preț așa piperat.  Prima mașină pe care Corina a condus-o a fost o Dacie .„Prima mea mașină a fost Dacia lui tata. De multe ori am rămas în mijlocul intersecției cu mașina aceea. Am multe întâmplări haioase cu Dacia mea, care a contribuit la experiența mea ca șofer“, a declarat Corina.

După mașina tatălui său a trecut, în 2011, la un Audi A3, iar în 2018 a reușit să își achiziționeze Porsche-ul, în care atrage toate privirile șoferilor din trafic. Șofatul este o mică pasiune pentru Corina Caragea, iar timpul petrecut în mașină nu o deranjază, chiar și când traficul este blocat, vedeta ProTv nu se impacientează și își petrece timpul făcâd selfie-uri la volan. (VEZI ȘI: CUM A FĂCUT CORINA CARAGEA PRIMII BANI. ERA ÎN LICEU ȘI… „ATUNCI FĂCEAM…”)

Cât câștigă Corina Caragea

Corina Caragea face parte din echipa ProTV de 14 ani, așa că salariul ei este pe măsură. Ea este deja un simbol al știrilor sportive. Salariul vedetei nu este cunoscut, în 2013 la o conferință de presă, Corina a fost întrebată direct cât câștigă, dacă salariul ei depășește 2.000 de euro. Prezentatoarea nu a dat un răspuns exact, ocolind elegant subiectul.  „Ca în orice job, salariul nu se spune. Este o greșeală să te gândești la bani. Nu trebuie să îți impui un standard la care să ajungi”, a răspuns Corina.