Ce mașină conduce Bogdan de la Ploiești, manelistul care stă constant în trendingul de pe Youtube

Publicat: 07/01/2020 | 12:01

Bogdan Marian Aldea, cunoscut sub numele de scenă Bogdan de la Ploiești, este unul dintre cei mai urmăriți artiști și se află mereu în trendingul de pe Yotube, cu melodii care au milioane din vizualizări și care rămân în topul preferințelor fanilor. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, COMPORTAMENT SUSPECT LA NUBA! SUNT SEMNE CĂ…)

Având în vedere că îi place să trăiască pe picior mare, Bogdan de la Ploiești nu putea să conducă orice fel de mașină. Artistul se plimbă cu un Porsche Panamera, din 2018, pe care l-a prezentat fanilor printr-o fotografie postată pe Instagram. (VEZI ȘI: CINE ESTE MANELISTUL CARE TOCMAI L-A DETRONAT DIN TRENDING PE DANI MOCANU, ”REGELE YOUTUBE-ULUI”)

„Mai fraților eu ăsta sunt, așa cum sunt vă pup și vă salut pe toate”, a adăugat Bogdan ca descriere a fotografiei.

În anul 2016, Bogdan de la Ploiești a lansat piesa, “Eu cu tine viața mea” care la propulsat și l-a facut cunoscut. Melodia a strâns peste 12,6 milioane de vizualizări. Au urmat o serie de alte creații care au avut același succes, culminând în anul 2019 cu parodierea unor melodii cunoscute, precum ale lui Ruby, ”Stinge lumina”, și a Sylviei, ”Chiar dacă ai plecat”, care au prins excelent la public.