Ce maşină are Daria Radionova, iubita rusoaică a lui Alex Bodi după divorţul de Bianca Drăguşanu. Şi femeile întorc capul după ea: e acoperită toată de pietre preţioase

Publicat: 14/06/2020 | 12:59

Daria Radionova este noua iubită a lui Alex Bodi, după ce omul de afaceri a rupt relația, atât de mult mediatizată, cu Bianca Drăgușanu și a divorțat. Cine este Daria și ce mașină beton conduce? Chiar femeile întorc capul, logic, pe undeva, din moment ce are pe ea pietre prețioase!

CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUŞANU, PRIMA REACŢIE DUPĂ CE A VĂZUT POZA CU DARIA RADIONOVA ŞI ALEX BODI ÎMPREUNĂ: „SUNT AMBIŢIOASĂ…”

La un moment dat, nu s-au mai ascuns! Alex Bodi și Daria Radionova și-au asumat relația. S-a întâmplat după ce Alex și Bianca Drăgușanu și-au spus, pentru a nu știu câta oară, adio. Iar noul cuplu a început să-i facă declarați de dragoste. Cine este femeia care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu? E clar, nu e o nimeni neica, ci deține chiar o avere. Se învârte prin cercurile selecte de la Londra, iar pe străzile capitalei britanice o poți descopri, de cele mai multe ori, la volanul unui BMW ultima generație. Mai mult, e acoperită cu pietre prețioase, swarovski!

De altfel, Daria, noua iubită a lui Alex Bodi, nu ezită să arunce pe Instagram frumusețe de fotografie făcută la Londra și în care-i apare bijuteria chiar ”spoită” cu bijuterii: Lamborghini ale cărei portiere se deschid într-un anumit fel…

 

Daria Radionova are mașină cu pietre prețioase. Alex Bodi, mândru de ea după divorțul de Bianca Drăgușanu

Alex Bodi trăiește acum o altă poveste de dragoste, alături de Daria Radionova, iubita rusoaică bogată, care se învârte mai mult prin Londra cu superba mașină acoperită cu cristale swarovski. Bianca Drăgușanu e istorie, acum, pentru Alex, deși gura lumii spune că afaceristul ar vrea o împăcare.

Cum s-a încheiat relația cu năbădăi dintre Alex și Bianca? Drăgușanca a aflat că iubitul o ”traduce” cu Daria Radionova, iar de aici nu a mai fost decât un pas. Pe care Alex a încercat să-l întârzie, dar nu a avut nicio șansă.

NU RATA: DARIA RADIONOVA, PRIMELE ȘI SINGURELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA CU ALEX BODI. “ACUM A VENIT MOMENTUL SĂ…”

Divorțul s-a pronunțat, cu scandal, la notar, pe 10 martie, anul acesta. Cei doi și-au aruncat valuri de acuzații în public despre infidelitate, violență domestică și detalii financiare. După două săptămâni de certuri mediatizate, Bianca și Alex nu au mai putut rezista unul fără celalălt și s-au împăcat!! Și-au acordat încă o șansă, dar aveau s-o rateze relativ repede.