Ce mărturisea actorul cu o lună înainte să anunțe divorțul de Andreea Bălan: ”Sunt un tată perfect! Îmi iubesc soția și…”

Publicat: 08/03/2020 | 23:55

Relația dintre Andreea Bălan și George Burcea a început să se deterioreze din luna decembrie, conform declarațiilor cântăreței. George i-a transmis atunci că nu mai are aceleași sentimente pentru ea. La o lună distanță, în singurul interviu acordat de George Burcea, în exclusivitate pentru emisiunea CANCAN.RO, de pe  România TV, acesta mărturisea exact contrariul a ceea ce se întâmplă în casa lor. Atunci, vorbea deschis despre infidelități, gelozii și că se consideră un tată perfect. ”Atenție cu cine ești, cu cine stai și cu cine vrei să-ți construiești viitorul”, mai spunea George, prevestind parcă ceea ce urma să se întâmple.

Povestea de iubire dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a consumat în cinci ani. Timp în care au trecut împreună prin momente fericite, dar și de cumpănă. După cinci ani, între cei doi pare că nu mai există o cale prin care să redevină o familie. Culmea, chiar el mărturisea că, atunci când pleci la drum alături de un om, trebuie să-l cunoști foarte bine. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN FACE TERAPIE DUPĂ DESPĂRŢIREA DE GEORGE BURCEA)

”Așa că de acolo, de la începutul relației trebuie pornit. Atenție cu cine ești, cu cine stai și cu cine vrei să-ți construiești viitorul. Nu-i problemă că a avut probleme, că tatăl lui a fost bătăuș, că el nu poate să fie așa, drept dovadă, eu nu sunt așa, dar e bine de discutat lucrurile astea de la început și e bine de știut că poate avea o tentativă, și cum faci ca și cuplu să nu ajungi acolo”, erau cuvintele lui George.

Viciul pe care Andreea Bălan nu l-ar fi știut

George Burcea spunea, înainte de problemele cu Andreea, că este un tată perfect

Doar că atunci când s-au cunoscut, Andreea n-ar fi crezut că George s-ar lăsa cucerit de un viciu ilegal: drogurile. După ce Andreea și-a deschis sufletul și a povestit tot ce s-a întâmplat între ei, George a răbufnit și a lăsat să se înteleagă, într-o postare pe contul lui de socializare, că ea e cea care l-a tradat, denunțându-l la poliție. Ba chiar că i-ar fi umblat prin telefon.

”Acuma, în momentul în care dorm, ea îmi ia telefonul, că știm parolele, și îmi controlează… habar n-am, nu știu, că nu mi-am pus camere în casa. Poate face lucrul ăsta. Chestia e că nu am nimic de ascuns”, zice Burcea. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN ÎL FACE PRAF PE GEORGE BURCEA ÎN NOUA EI MELODIE)

Cât despre femeile cu care a fost văzut de când a plecat din casa Andreei, George mărturisește că nici nu poate fi vorba de vreo nouă relație și nici infidelitățile n-au stat la baza despărțirii lor.

”Eu nu m-am gândit nicio secundă că Andreea ar putea să mă înșele. Și cu siguranță nici ea. Și știi de ce nu m-am gândit? Pentru că eu nu aș face-o. Și sunt liniștit… ia-mi telefonul la orice oră. Dacă eu aș greși ca un tâmpit, totul se răsfrânge asupra copiilor”, a continuat George Burcea.

George Burcea e as în teorie

La teorie legată de familie, George Burcea pare că se descurcă perfect. Practic, însă, gesturile lui sunt contradictorii cu ceea ce pretinde că este. Asta mărturisea George când relația dintre ei se răcise deja:

”Sunt așa cum mi-aș fi dorit să fie tatăl meu și nu a fost. Cred că sunt un tată perfect, adică simt că sunt un tată perfect. Îmi iubesc soția, cele două fetițe, mor de ele. Eu și soția încercăm să ne facem programul astfel încât măcar unul dintre noi să fie acasă cu ele. Când ajung acasă și îmi iau în brațe soția și cele două fetițe, satisfacția este la nivel maxim.

Îmi place, le iubesc, le ador! Ele mă iubesc, ele au nevoie de noi. Noi, ca și copii, avem nevoie de părinți, să fie aproape, și mai mult decât să fie aproape este ca părinții să fie fericiți, pentru că așa și copiii preiau energia, iar, când vor crește mari, vor fi fericiți dacă părinții sunt fericiți. Dacă părinții nu se înțeleg, ei vor crește cu niște dizabilități psihice destul de grave. Când eram copil, îmi spuneam că eu, când voi fi tată, voi fi cel mai bun tată pentru copiii mei”.

Acum, susține că merge să-și viziteze de câteva ori pe săptămâna cele două fetițe. În eventualitatea în care se va pronunța divorțul, cel mai probabil se va stabili și un program de vizită. În urma presupusului divorț, George nu va primi nimic din averea cântăreței, evaluată în presă la un milion de euro, pentru că cei doi au semnat un contract prenupțial. (VEZI AICI: CRISTI BRANCU A FĂCUT PUBLIC ADEVĂRATUL MOTIV AL DIVORȚULUI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)