Ce mare i-a crescut burtica de graviduță iubitei lui Dani Stoian! “Nora” lui Florin Salam mai are puțin și naște | FOTO

Publicat: 12/12/2020 | 21:24

Mihaela David este tare mândră de burtica de graviduță care a crescut destul de mult în ultimele săptămâni ale sarcinii, iar Dani Stoian îi îndeplinește toate dorințele. Cei doi viitori părinți au făcut ieri o ședință foto emoționantă, iar Betty Blue i-a însoțit în locul unde au fost create amintiri de pus în ramă. “Nora” lui Florin Salam mai are puțin și naște primul ei copil.

Mihaela David și Dani Stoian, pictorial emoționant înainte să își cunoască fiul

Betty Salam le-a fost alături viitorilor părinți în ziua în care au avut programat un pictorial de neuitat. Fiind mămica unui băiețel de doi ani și două luni, cântăreața a fost copleșită de numeroase sentimente pe care le-a trăit în perioada dinainte de a se naște Matthias Ștefan, dar și după venirea acestuia pe lume. Artista s-a gândit că atât “cumnata” sa, cât și fratele ei vor trăi unele dintre experiențele sale de părinte… Și, cu numeroase idei în minte, ea a filmat câteva dintre scenele derulate în timpul ședintei foto, după cum puteți vedea în galeria foto articolului.

Nu rata: Nepotul lui Florin Salam este finalist la X Factor 2020. Adrian Petrache a creat un moment emoționant pe scenă alături de frații lui

La câteva ore bune după ce s-a încheiat pictorialul emoționant, Mihaela David a făcut publică o poză în care apare alături de viitorul soț, iar la descriere a așternut următorul mesaj în limba engleză: “Family is the anchor that holds us through life’s storms. #familyphotography #soon 3” care se traduce astfel: “Familia este ancora care ne ține prin furtunile vieții. #fotografiedefamilie #încurând 3”.

Băiatul celebrului manelist a dezvăluit în urmă cu aproape patru luni sexul bebelușului său; mărturisirea a fost însoțită de o poză cu una dintre ecografiile făcute de Mihaela David în timpul sarcinii. De altfel, tot pe o rețea de socializare, Dani Stoian a anunțat la sfârșitul lui februarie că el și iubita sa vor deveni părinți.