Ce mănâncă, de fapt, concurenții Survivor România. Cum arată meniul pus la dispoziție de Kanal D

Publicat: 16/02/2020 | 12:30

Provocarea ”Survivor România” îi obligă pe ”Războinici” și pe ”Faimoși” nu numai să fie pregătiți, permanent, pentru obstacole din ce în ce mai mari, dar și să accepte că – din punct de vedere culinar, de pildă – totul este… la limita subzistenței. Firește, înscriindu-te la un astfel de concurs știi, din capul locului, că îți va lipsi confortul de acasă și, mai ales, frigiderul care te ”ajuta”, de fiecare dată, atunci când îți era foame.

”Meniul” concurenților, dacă se poate numi așa, este unul care nu poate încânta papilele gustative, însă scopul emisiunii este tocmai acela de a împinge limitele concurenților la extrem. Conform informațiilor transmise de Kanal D,  concurenții care participă la ”Survivor România” primesc… orez, numai că sunt nevoiți să și-l prepare singuri, ”imaginația” fiind pusă la încercare.

Pe lângă orez, concurenții mănâncă și foarte mult cocos, pe care și-l culeg singuri din copac și, bineînțeles, trebuie să îl desfacă fără ajutor.

”Survivor România”, un veritabil experiment social și un test de supraviețuire

Reprezentanții Kanal D au descris ”Survivor” ca fiind nu numai un experiment social, ci și un adevărat test de supraviețuire. Vor fi testate, suplimentar, de-a lungul competiției, inteligența concurenților, inventivitatea, rezistența fizică și,, nu în ultimul rând, cea psihică.

”Veritabil experiment social și test de supraviețuire, reality-ul le va pune la încercare concurenților, vedete și oameni necunoscuți încă publicului larg, inteligență, puterea de adaptare la condiții extreme, inventivitatea, forță și rezistentă fizică și psihică. Formatul original, produs de Acun Medya, a fost difuzat în țări precum Grecia și Turcia, unde a înregistrat un succes uriaș, atingând și 50 % cotă de piață. Abandonați în mijlocul naturii exotice, în Republică Dominicană, departe de confortul civilizației, concurenții vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost, să își procure hrană, să își găsească aliați în mijlocul grupului în care vor experimenta cel mai dur test posibil: supraviețuirea. La finele acestor încercări teribile va rămâne un singur câștigător”, au declarat reprezentanții Kanal D înainte de începerea competiției.