Ce mănâncă, de fapt, concurenții Survivor România atunci când camerele de filmat sunt oprite

Publicat: 24/02/2020 | 08:00

Survivor România este cel mai dur reality show la momentul actual. Emisiunea de la Kanal D îi pune pe concurenţi la încercare, atât din punct de vedere fizic, cât şi mental, iar probele prin care aceştia trec sunt istovitoare.

Ce mănâncă, de fapt, Războinicii şi Faimoşii la Survivor România

În Republica Dominicană, cele două echipe, Faimoşii şi Războinicii, sunt nevoite să treacă prin mai multe probe pentru a câştiga mâncare sau imunitate. Mulţi s-au întrebat, însă, ce feluri de mâncare consumă componenţii celor două tabere pe insulă, mai ales că probele pentru hrană sunt câştigate fie de o echipă, fie de cealaltă şi, chiar şi aşa, mâncarea nu pare suficientă având în vedere eforturile la care sunt supuşi.

Dacă cineva îşi închipuia că Războinicii şi Faimoşii se delectează în spatele camerelor de filmat cu bucate pe alese, se înşela amarnic. Concurenţii primesc din partea producătorilor doar orez, pe care îl prepară singuri, iar pe lângă asta, mai consumă nuci de cocos pe care le culeg şi le curăţă singuri.

În aceste condiţii, nu e de mirare că nervii mai scapă de sub control şi se produc incidente regretabile, precum cel care a dus la eliminarea luptătoarei Ana Maria Pal din competiţie.

Tensiunile au explodat la Survivor România

Mai exact, aceasta a concurat contra Lolei, într-un moment în care Războinicii erau la conducere, cu scorul de 4-7. Luptătoarea de MMA a pierdut jocul, iar apoi Andrei Ciobanu s-a gândit să o tachineze puţin şi să îi spună „E greu Ana, e greu la Survivor”. Doar că gluma nu a fost gustată deloc de aceasta, ea pierzându-şi controlul şi lovindu-l cu capul în figură pe tânăr.

Andrei Ciobanu s-a ales cu nasul spart după acest incident, iar producătorii emisiunii au luat decizia dură de a o elimina pe aceasta din competiţie.

„Ce a făcut Ana a fost un gest șocant, un gest pe care sperăm să nu îl mai vedem. Anei îi pare rău, lui Andrei îi cere scuze. Nu vom tolera un astfel de comportament în Survivor, iar decizia noastră a fost ca Ana Pal să nu se mai întoarcă pe insulă alături de voi”, a declarat Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii, după incident.

Survivor România este continuatoarea emisiunii Exatlon, cu care Kanal D a făcut audienţe uriaşe, mai ales în primul sezon. Emisiunea este difuzată de sâmbătă până marţi iar regulile sunt similare cu cele ale Exatlonului. La finalul competiţiei din Republica Dominicană, din cei 20 de concurenţi va mai rămâne unul singur, „Supravieţuitorul”, care va primi un premiu de 250.000 de lei.