Ce maladie cumplită a răpus-o pe fosta soție a lui Andrei Gheorghe! Ultima dorință a Petruței este cutremurătoare

Publicat: 11/12/2019 | 22:26

La o zi după moartea Petruței Gheorghe s-a aflat ce maladie cumplită a chinuit-o în tăcere… ea nu și-a dorit să se știe public despre boala care îi măcina trupul. Mai mult, fosta soție a lui Andrei Gheorghe a avut o ultimă dorință, care le dă fiori unora dintre oameni. Ea a părăsit această lume la nici doi ani de la decesul fulgerător al fostului realizator de emisiuni de radio și TV.

Citește și: Fiica lui Andrei Gheorghe, mărturii în exclusivitate: “Vreau să-l fac mândru!”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, răpusă de o maladie cumplită

Iubirea pe care Petruţa i-a purtat-o fostului ei soț, Andrei Gheorghe, a fost una nemărginită… și, din clipa în care a aflat că acesta a murit, ea nu a putut să accepte că va trebui să își trăiască viața fără el. Din nefericire, cancerul cerbral de care suferea a recidivat, iar în ultima perioadă, problemele de sănătate s-au agravat, potrivit click.ro. Organismul ei a cedat ieri, 10 decembrie… fosta parteneră a regretatului prezentator avea 52 de ani. În urma ei au rămas copii săi, care sunt îngenuncheați de durere.

Conform unor surse, fostul psiholog a avut aceeaşi dorinţă ca Andrei Gheorghe… a mărturisit familiei că vrea să fie incinerată, astfel că rudele și apropiații vor merge la crematoriu. Mâine, 12 decembrie, trupul Petruței Gheorghe va fi depus la Capela cimitirului Bellu.

Petruţa Gheorghe a colaborat multă vreme la revista “Ce se întâmplă, doctore?”, unde a lucrat cu Oana Cuzino şi a fost expertul DOC în psihoterapie. A fost specializată în psihanaliză, mai exact în Psihanaliza Copilului şi Adolescentului. Ea a tradus două volume de specialitate (“Puncte de cotitură, dezvoltarea emoţională şi comportamentală a copilului tău, de la 3 la 6 ani” – T. Berry Brazelton și Joshua Sparrow, “Psihologia vieţii de zi cu zi” – Kanneth T. Strongman) și a redactat numeroase articole științifice pentru publicații de profil, printre care și “Colocviile de Psihanaliză, cazuri clinice şi reflecţii teoretice”.

Andrei Gheorghe a fost căsătorit de două ori; prima dată, cu Maria Olaru, iar a doua oară, cu Petruța Gheorghe. El a divorțat în 2007 de Maria Olarul, iar de a doua soție s-a separat în mare secret în 2015.