Ce lux! Cum arată imobilul în care stă Alexia Eram, fiica Andreei Esca. “O să vedeți, am foarte multe…”

Publicat: 08/04/2020 | 10:52

Alexia Eram este studentă la Universitatea de Arte Moderne din Londra, însă nu mai frecventează deloc cursurile din cauza pandemiei de COVID-19, care a blocat sistemul de învățământ în aproape toată Europa. De altfel, fiica Andree Esca a și revenit în România. Imediat ce a ajuns în țară, tânăra a respectat îndemnul autorităților și s-a autoizolat în apartamentul pe care îl deține în București.

VEZI AICI: ALEXIA ERAM, CERUTĂ DE SOȚIE ÎN FAȚA A 16 CAMERAMANI. MARIO FRESH A FĂCUT DEZVĂLUIRI

Alexia Eram a stat două săptămâni departe de familie și apropiați, însă nu s-a plictisit deloc. A prins momentul perfect să le arate fanilor cum arată locuința sa. Fiica prezentatoarei de la Pro TV a filmat mai multe cadre, iar imaginile au ajuns pe YouTube.

Dacă tot stăm în casă, am zis să fac turul apartamentului. Am stat câteva zile și am făcut curat, iar acum totul e gata”, a spus, la începutul filmulețului, Alexia Eram.

CITEȘTE AICI: N-ai fi zis! Ce telefon mobil are Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Câți lei costă

Imobilul este unul spațios și include un living cum doar în filme mai vezi, un dormitor, baie, dar și un dressing. În plus, pereții sunt plini cu tablouri, picturile fiind prezente inclusiv în bucătărie.

O să vedeți, am foarte multe tablouri în casă”, a completat Alexia Eram.

De asemenea, în apartament, pe unul dintre pereți se află un desen cu tatăl ei, Alexandre Eram, iar în dormitorul există un portet cu Aris, fratele tinerei.