Ce lovitură pentru Antena 1! Ce se întâmplă cu Vulpița de la Acces Direct în plină criză pandemică

Publicat: 08/04/2020 | 08:50

În plină pandemie de coronavirus, Antena 1 a primit o lovitură dură! Deși continuă să facă audiență chiar și după câteva luni de apariție pe micul ecran, Vulpița de la Acces Direct nu mai ocupă locul 1 în topul preferințelor românilor. 

De când a apărut la Acces Direct, Vulpița din Blăgești a înregistrat audiențe colosale. Cu toate acestea, Antena 1 nu se mai bucură de o audiență la fel de mare ca la început, astfel că emisiunea Acces Direct, cea care a consacrat-o pe Veronica Stegaru, nu mai este lider de audiență.

Potrivit informațiilor oferite de paginademedia.ro, în topul preferințelor românilor se află Românii au talent, emisiunea de pe Pro TV, precum și Asia Express, reality show-ul Antenei 1. Deși nu mai este în top și nu mai face audiență colosală, Vulpița este, încă, urmărită de un număr mare de români.

Cine este Vulpița

Vulpița, pe numele ei real Veronica Stegaru a apărut prima dată la Acces Direct cu un scenariu desprins parcă din filme. Femeia din Blăgești a acuzat mai mulți bărbați de viol, însă se pare că lucrurile nu au stat deloc așa cum mărturisea ea, cu ochii în lacrimi.

Mai mult, actele sexuale dintre Vulpiță și bărbații cu pricina ar fi avut loc după ce aceasta și-a dat acordul. Faptele au fost rapid date uitării, căci emisiunea Acces Direct a devenit, la scurt timp după prima apariție a Veronicăi Stegaru, producția tv care i-a prezentat viața pe șleau, exact așa cum era. Căsătorită cu Viorel de mai bine de 5 ani și fiind mama unei fetițe de 2 ani, Vulpița a dat uitării imediat traiul sărăcăcios de la Blăgești și, văzându-se în Capitală, cu sacii în căruță, a început să fie vedetă.