Ce lovitură! Gheorghe Dinca nu vrea să fie pus în libertate! Anunțul făcut de avocatul criminalului din Caracal: “Urmărește o…”

Publicat: 07/01/2020 | 14:01

Gheorghe Dincă nu vrea să fie eliberat! Claudiu Lascoschi, unul dintre avocații criminalului din Caracal, a declarat că bărbatul nu vrea, sub nicio formă, să fie pus în libertate. Dorește, însă, o sentință blândă.

(VEZI ȘI: A violat și alte fete! Complicele lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea! Ce a spus despre Luiza Melencu!)

El practic nu își dorește să fie pus în libertate. Nu știu dacă ar fi vorba de a fi sau nu în siguranță, dar nu consideră nici el că ar putea fi pus în libertate, de aceea el se declară de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. Urmărește o pedeapsă mai mică, atâta tot”, a spus avocatul Claudiu Lascoschi.

Cum a ucis-o pe Luiza Melencu

Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic. Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc – aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic. După ce au ars de tot, am mișcat cu un lemn să văd ce este în butoi și am văzut bucăți de oase și cenușă. Am intrat casă și am stat pe pat, lungit, adormind”, a povestit Gheorghe Dincă.

(NU RATA: Fiica lui Gheorghe Dincă, declarații halucinante)

A doua zi, Dincă spune că a folosit un făraș pentru a strânge cenușa și osemintele calcinate. Apoi, ar fi aruncat totul la marginea unei păduri. A doua zi a cumpărat o cartela prepay pentru a-i liniști pe părinții Luizei.