Ce legătură există între Andra și „Diamantul Roz”, soția lui Adrian Corduneanu?

Publicat: 07/03/2021 | 18:23

 

Adrian și Ramona Corduneanu formează un cuplu de aproape 25 de ani, cu toate acestea „Beleaua”  este fascinat de cântăreața Andra. Nu doar de calitățile ei muzicale, ci și de cele fizice. În plus, interlopul e de părere că artista și soția lui seamănă ca două picături de apă.

Adrian Corduneanu a făcut o pasiune pentru cântăreața Andra și afirmă în stânga și-n dreapta că soția lui este sora geamănă a artistei. Tocmai de aceea, de câteva săptămâni a început posteze foarte multe fotografii cu Andra și Ramona, în speranța că și celelalte persoane vor vedea asemănarea izbitoare.

Momentul în care și-a dat seama că soția lui seamănă din punct de vedere fizic cu artista a fost de Ziua Îndrăgostiților, atunci când a posta câteva colaje.

 

Cât e bine seamnă Ramona cu Andra?

De câteva săptămâni încoace, Adrian Corduneanu nu se mai oprește din postat fotografii cu Andra și Ramona pe contul lui de socializare, invitându-și fanii să constate singuri asemănarea izbitoare. Celebrul interlop a realizat că cele două au trăsături comune chiar de Ziua Îndrăgostiților, atunci când și-a scos soția în oraș, la o terasă.

Cum s-au cunoscut Adrian și Ramona Corduneanu

“În 1996 m-am cunoscut cu Ramona. Pe ea am întâlnit-o la Sala Sporturilor, acolo aveau părinții ei un restaurant, iar noi frecventam mult acel loc.

Ne-am văzut, ne-am plăcut, dar nu a fost chiar așa ușor. Prima dată când i-am dat întâlnire părinții nu au lăsat-o, dar nu m-am lăsat și chiar dacă aproape doi ani am avut certuri, scandaluri cu familia, noi am rămas împreună. Părinții ei spuneau că nu o lasă cu mine, eu m-am ținut de ea și noi chiar ne-am plăcut de la început și este iubire adevărată și astăzi când avem trei copiii frumoși.

Noi ne-am cunoscut când ea avea doar 13 ani și eu 16 și din 1996 și până acum, adică de 23 de ani suntem împreună. Avem trei copii frumoși, două fete gemene și un băiețel. Suntem o familie unită, ne iubim foarte mult copiii și suntem foarte fericiți. Noi suntem familiști și cea mai mare bucurie a noastră este familia”, a povestit Adrian Corduneanu într-unul din puținele interviuri în care a vorbit despre soția lui.