Ce legătură este între iubitul Biancăi Drăgușanu și proxenetul “Sharpele Nebunu”. “S-a transferat suma de…”

Publicat: 08/05/2020 | 19:21

Caz uluitor în showbiz-ul românesc! Nici nu a trecut bine peste problemele din cuplu, că Alex Bodi este implicat într-o nouă controversă. Numele iubitului Biancăi Drăgușanu apare într-un mega-dosar de proxenetism. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de-a dreptul uluitoare. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL ÎNTRE DOUĂ ȘTIRISTE CELEBRE DIN ROMÂNIA. S-AU ALERGAT PRIN PLATOU: ”AJUTOR! MĂ BATE!”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de mega-controversa în care apare și numele musculosului afacerist cu care se iubește Bianca Drăgușanu. (NU RATA: CARE A FOST PRIMA MAȘINĂ CONDUSĂ DE IUBITUL BIANCĂI DRĂGUȘANU! ALEX BODI NU A UITAT DE UNDE A PLECAT: ”I-AM VÂNDUT MAȘINA TATĂLUI, PE FURIȘ”)

Numele lui Alex Bodi apare într-un dosar uluitor

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în propunerea de arestare preventivă a vestitului interlop Cosmin Pop, poreclit ”Sharpele Nebunu”, pus sub acuzare într-un amplu dosar de proxenetism, apare și numele iubitului Biancăi Drăgușanu.

În urmă cu aproximativ doi ani, Alex Bodi iar fi vândut controversatului bărbat o superbă limuzină Rolls Royce. Iubitul Biancăi Drăgușanu ar fi primit suma de 4.080 de euro, reprezentând rată Rolls Royce, de la o tânără care ar practica prostituția.

Conform surselor din mediul judiciar, amicul lui Alex Bodi, Cosmin, s-ar fi folosit de două tinere, plasate în Elveția și Austria. Procurorii susțin că ”Sharpele Nebunu” era finanțat în permanență de cele două femei și că avea cardurile lor, de unde se ”alimenta” cu bani. (VEZI ȘI: PROMISIUNEA PE CARE ALEX BODI I-A FĂCUT-O BIANCĂI: ”PENTRU CĂ NOI SUNTEM ALTFEL!”)

Alex Bodi alături de Cosmin Pop, bărbatul care este acuzat de proxenetism

”Pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wraith îi aparține lui Pop Cosmin, dar ratele sunt achitate cu banii obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele P.C. și G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că din contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae – fostul soț al Biancăi Drăgușanu – în data de 18 august 2018, suma de 4.080 euro, cu mențiunea rată Rolls Wraith DJ 935.

Asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6 decembrie 2019, s-a transferat către Standard Corporate GMBH suma de 4.090 de euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ 935 (numărul de înmatriculare al autoturismului Pop Cosmin, care a fost modificat cu mai multe inscripții și însemne privind un șarpe, porecla sa fiind Șarpele), iar în data de 22 septembrie 2019, s-a transferat suma de 2.045 euro, către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolls Royce DJ 935”, se arată în dosar, conform ziardecluj.ro.

Cosmin Pop se mândrea pe internet cu limuzina cumpărată de la Alex Bodi

Prezentați în fața instanței

Cosmin Pop, dar și ceilalți bărbați implicați în dosarul ”Pești la Dej” au fost prezențați în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. Potrivit surselor noastre, inculpații au depus o cerere de recuzare, dar le-a fost respinsă. La ora publicării acestui articol, cererile de arestare preventivă depuse de procurori erau în curs de judecare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)