Ce legătură ar avea farmecele vrăjitoarei Varuna cu divorțul dintre Alin și Larisa Oprea. „Am văzut cu ochii mei că astea funcționau”

Publicat: 16/12/2020 | 23:42

În ”ecuația” divorțului dintre Alin Oprea de la Talisman și soția lui, Larisa, apar incredibile acuzații de ”farmece”. Potrivit unor mărturii halucinante, partenera de viață a cântărețului ar fi apelat la o vrăjitoare din comuna natală a tatălui ei.

Alin și Larisa Oprea au decis să pună capăt mariajului. După 22 de ani căsătorie, cei doi se află în plin proces de divorț. Despărțirea a fost marcată de acuzații de infidelitate din ambele părți, iar mai nou, apar mărturii uluitoare despre „farmece” destinate artistului.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor detalii nemaiauzite legate de relația dintre Alin și Larisa Oprea. Potrivit unei persoane din anturajul familiei Larisei, soția cu care Alin Oprea se află în plin proces de divorț ar fi apelat la o vrăjitoare din satul natal al tatălui ei, pentru a-l „fermeca” pe cântăreț.

„La preoți și la biserică aveau interzis să meargă dacă voiau ca farmecele să aibă efect”

”Aproape nimeni nu știe, dar Alin Oprea a fost luat în 1998 de către Larisa cu farmece și vrăji, numai și numai pentru fală și interes. Câte fete nu-l voiau pe cel mai cunoscut cântăreț din vremea aceea? Eu eram ajutor în casă la o femeie vrăjitoare – Varuna din comuna Sihlea, lângă Buzău, de unde se trăgea tatăl Larisei.  Femeia a murit anul trecut, de-aia a putut Alin să scape din «colivie» acum.

Doamna Caty, soacra lui Alin, venea foarte des la Varuna. Mai mult ea se ocupa de boscoane. Bătrâna făcea fel de fel de ritualuri la care eu nu puteam rămâne în casă și le dădea lucruri pe care să i le pună lui Alin în mâncare, băutură sau pe haine. (CITEȘTE ȘI: CE A DESCOPERIT ALIN OPREA ÎN TRECUTUL SOȚIEI CU CARE SE AFLĂ ÎN DIVORȚ)

Am auzit la televizor că soția i-a comandat lui Alin medicamente ca să se lase de băutură și că-i punea ceva în mâncare. Alea nu erau medicamente pentru băutură, era aspirină pe care o punea într-un lichid primit de la Varuna tocmai pentru ca Alin să bea, să poată fi mai ușor dirijat, să nu mai vadă alte femei în afară de la Larisa.

Nu stiu câtă lume crede în așa ceva, dar eu am văzut cu ochii mei că aceste lucruri funcționau. Acum la divorț au venit din nou, dar bătrâna murise. Nu știu dacă si-au găsit pe altcineva. La preoți și la biserică aveau interzis să meargă dacă voiau ca farmecele să aibă efect”, ne-a mărturisit Emilia F., prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro.

Alin Oprea a divorțat de Larisa?!
Larisa, acuzată că i-ar fi făcut vrăji lui Alin Oprea

Alin Oprea, chemat în fața magistraților

Zarurile sunt aruncate, iar procesul pare că a intrat în linie dreaptă. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 din București i-au citat deja pe cei doi soți. Întâlnirea lor în fața instanței de judecată ar urma să aibă loc însă abia în 15 februarie 2021. (VEZI ȘI: ALIN OPREA, DECLARAȚIE DE DRAGOSTE PENTRU IUBITA LUI)

Contactat de reporterii CANCAN.RO, solistul trupei ”Talisman” a vorbit deschis despre citația pe care a primit-o.

”Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei.

Un lucru bun, totuși, este că acest proces se va judeca chiar și în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare. Mai puțin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect și cu bună credință pentru ambele părți.

Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent”ne-a declarat Alin Oprea.

Alin Oprea a acuzat-o pe soția lui de infidelitate

”Talisman” s-a ”rupt” în 2006

Solistul Alin Oprea a debutat alături de Tavi Colen, pe 16 decembrie 1996, la Festivalul „Om bun”, unde au şi câştigat marele premiu pentru Talisman. Piesa lor de rezistenţă, „Atât de singur”, s-a vândut în peste jumătate de milion de exemplare ale primului lor album.

În trupa Talisman a rămas doar Alin. În 2006, cei doi artiști au rupt colaborarea. Tavi Colen a luat atunci decizia de a pleca din trupă și i-a reproșat mai multe lucruri colegului său. (VEZI ȘI: DUPĂ 23 DE ANI CU PLETE, ALIN OPREA S-A TUNS SCURT. CUM ARATĂ ARTISTUL ACUM)

”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, dezvăluia Tavi Colen..

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.