Ce lecție i-a „predat” Andreea Tonciu fetiței sale la farmacie

Publicat: 07/04/2021 | 23:24

De mânuță cu Rebecca, fiica ei, și-a făcut Andreea Tonciu apariția într-o farmacie din Capitală. Avea o bogată rețetă de ”ridicat” de acolo, așa că, fără s-o slăbească din ochi pe micuța de cinci ani, și-a ”aruncat” ochii printre rafturi, în speranța că va găsi repede tot ce îi trebuie. Camuflată cu masca de protecție, Andreea a avut, totuși, nevoie de ajutor, iar farmacista, super-amabilă, i l-a dat. CANCAN.RO are imaginile și vi le prezintă, în exclusivitate. Așa ar fi arătat probabil fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” dacă intra în show-ul “Mămici de pitici, cu lipici”.

Mămică liniștită și de nota 10 este Andreea Tonciu în preajma micuței, căreia îi predă perfect lecția de educație. Ei, a mai scăpat ea, din când în când, vorbe mai de duh la ”Bravo, ai stil! Celebrities” , când s-a contrat cu unele concurente. Dar acolo era viața profesională, așa o cer „legile jocului” de la emisiunile mondene… Revenind, Andreea a luat coșul din ușa farmaciei și, încet, dar sigur, aproape l-a umplut cu medicamente. Micuța Rebeca a stat cu ochii numai după mămica ei, ba chiar a fost curioasă, din când în când, la ce făcea Andreea.

Diva din showbiz a chemat-o, la un moment dat, pe farmacistă pentru că nu se descurca printre atâtea sortimente de medicamente, iar femeia a răspuns prompt cererii. A îndrumat-o pe Andreea fix de unde trebuia să ia cutia măricică de pe raft. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA TONCIU NU-ȘI PETRECE NOPȚILE CU SOȚUL EI: ”DE PATRU ANI DORM CU FIICA MEA”)

Andreea a cerut ajutorul farmacistei pentru a găsi medicamentul din rețetă

Într-un final, Andreea Tonciu a terminat de ”scotocit” printre rafturi, a găsit tot ce scria în rețetă și a ajuns la casa de marcat. Plata a făcut-o cu cardul, a mulțumit, și-a luat fetița de mână și a părăsit farmacia. Nu s-a dus țintă acasă, a mai făcut câțiva pași în aer liber, mișcare numai bună pentru pofta de mâncare.

Andreea Tonciu și-a pus mămicile-n cap

Andreea a introdus-o și pe fiica ei în mediul online. Asta nu a dat bine, se pare, pentru toate mămicile care o urmăresc pe vedetă. Ba chiar unele s-au revoltat, în același mediu. Asta după un filmuleț pe contul ei de TikTok în care le-a arătat urmăritorilor că Rebecca se machiază. Micuța este extrem de încântată de acest lucru. Mămicile, nu! Și au tras-o de urechi pe Andreea. „E trist că o machiezi de la o vârstă așa fragedă”, „Doamne, cum să o machiezi de la vârsta asta, nu este normal”, au fost reacțiile unora dintre ele. (NU RATA: ANDREEA TONCIU A ÎMPĂRȚIT INTERNAUȚII ÎN DOUĂ. CUM S-A FOTOGRAFIAT ALĂTURI DE FIICA SA)

Dar micuța Rebecca avea să înceapă, la doar patru anișori, un capitol interesant în viața ei. Andreea și Daniel Niculescu, soțul ei, au dus-o pe micuță la înot. Nu înainte ca fosta concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities” să se documenteze despre beneficiile pe care le are educația acvatică asupra fiicei sale, dezvoltare fizică armonioasă și a sănătății emoționale. Iar Rebeca s-a arătat entuziasmată. „Mă duc la grădi ca să fac înot. Astăzi fac înotul. Abia aștept, abia aștept”, a spus Rebecca.

Andreea a ratat de puțin intrarea în show-ul “Mămici de pitici, cu lipici”, unde ar fi arătat, probabil, mult mai multe din viața ei alături de micuța Rebecca. (VEZI AICI: DE CE A “PICAT” CONTRACTUL ANDREEI TONCIU CU ANTENA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.