Ce le transmite președintele Klaus Iohannis de sărbători românilor

Publicat: 24/12/2020 | 18:41

Președintele Klaus Iohannis a ținut să le transmită tradiționalul mesaj de Crăciun românilor. De asemenea, el îi sfătuiește pe oameni să se protejeze.

„Oriunde ne-am afla în lume, de Crăciun, drumurile ne poartă înapoi acasă, alături de familie şi de prieteni. În acest an, din cauza epidemiei, suntem nevoiţi să ne petrecem Sărbătorile departe de cei pe care îi iubim atât de mult şi de care ne este dor. Acesta este darul pe care, cu generozitate îl putem face cu toţii de acest Crăciun. Să-i protejăm pe cei dragi. Să fim, aşadar, împreună în spirit, convinşi că solidari vom reveni în curând la o viaţă normală. Dragi români, vă urez ca Sărbătoarea Naşterii Domnului să vă găsească sănătoşi, cu bucurie şi linişte în suflet. Crăciun Fericit!”, a transmis președintele României.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis a făcut anunțul așteptat de toți românii. Președintele l-a desemnat premier pe Florin Cîțu

Mai mult decât atât, Klaus Iohannis a anunțat că nu vor fi introduse restricţii noi de Crăciun, dar regulile în vigoare rămân neschimbate.

„Cum va fi de Crăciun, vă pot spune că nu vom introduce restricții noi, însă cele care sunt acum în vigoare rămân în vigoare, vă rog să vă conformați dacă nu doriți să ajungeți în spital. Campania de vaccinare începe duminică pe 27 decembrie”, a anunţat preşedintele Iohannis.