Ce le-a transmis vecinilor săi de bloc gălăgioși un locatar supărat foc: „Este inuman, din jumate în jumate de oră….”

Publicat: 29/04/2021 | 17:39

De când a început pandemia de coronavirus, iar românii au fost nevoiți să își mute biroul acasă, viața lor s-a schimbat complet, inclusiv în ceea ce privește interațiunea cu vecinii. 

Din ce în ce mai deranjați de „capra vecinului”, oamenii au început să împânzească scările blocurilor cu tot felul de afișe legate de zgomote, comportamente pe care le-au considerat „ciudate”.

Acesta este și cazul afișului de mai jos. Un locatar sau locatară se gândește să riposteze printr-un mesaj, scris de mână pe o coală A4, împotriva vecinilor gălăgioși.

Textul afișului a stârnit hotote de râs pe internet

„Nu mai alergați prin apartament dau ce faceți…de se cutremură blocul. Dacă nu încetați, o să chem organul de poliție, să facă cercetări și să vă identifice.  Este inuman, din jumate în jumate de oră se aud bătăi foarte zgomotoase”, scrie pe hârtie.

Afișul a apărut pe Facebook ( sursa foto Facebook )

De ce amintește textul afișului

Textul afișului amintește de o melodie celebră intrepretată de Anca Hanu, Bobo Burlacianu, Cristi Rigman si Ada Milea, în urmă cu mai bine de șapte ani. Piesa, care se numește Dans (repetiție’n bucătărie), vorbește despre un grup de prieteni care, ascunzându-se de frig, încep să cânte și să danseze în casă.

Până la urmă, după ce dansează mai mult timp ajungă să se prăbușească cu apartementul în care locuiau. Melodia o puteți vederea în videoclipul postat mai jos.