Ce le-a spus Andreea Bălan fiicelor ei despre George Burcea, după ce au decis să divorțeze

Publicat: 07/03/2020 | 11:33

Andreea Bălan a recunoscut în mod public, într-o emisiune TV că s-a separat de George Burcea și că ruptura a avut loc încă din luna decembrie a anului trecut. Mai mult, actorul lipseste de acasă de mai bine de o lună, drept pentru care Andreea a fost nevoită să le ofere o explicație fiicelor ei.

Artista se pare că face eforturi uriașe pentru a ”masca” absența lui George Burcea în fața fetițelor și totodată pentru a le feri de scandalul mediatic în care sunt implicați.

De asemenea, acasă, în preajma copiilor, Andreea se chinuie să pară cât mai veselă și pozitivă, pentru a nu le transmite lucruri negative fetițelor. Potrivit unor surse din presă, cântăreața are mare grijă cum se comportă acum cu Ella și Clara.

Andreea vorbește cu fetele cât mai frumos când vine vorba de George. Micuțele întreabă de el, iar ea le răspunde pe înțelesul lor, explicându-le că George are treabă, că vine, că e pe drum, că se va juca cu ele. Mai mult, le spune că el este un tată bun, că le iubește, tot felul de lucruri care să le distragă atenția de la ceea ce se petrece, de fapt, între ea și soțul ei”, a mărturisit o sursă pentru wowbiz.ro

Mai mult decât atât, Andreea Bălan a interzis apropiaților să vorbească, acasă, ceva urât despre George Burcea. ”Andreea încearcă să le ferească pe fete. Nu vrea să fie cumva influențate de ce se petrece între ea și George, vrea ca ele să rămână cu ideea de familie, de familie funcțională, să știe că au un tată bun. Știe că nu va putea să ascundă situația în fața micuțelor la nesfârșit, dar tot vrea ca George să fie respectat de ele, chiar dacă a plecat de acasă. Ea vorbește frumos de el, cere același lucru tuturor”, ne-a mai spus sursa WOWbiz.ro.

George Burcea și Andreea Bălan, separere definitivă?

Când Andreea Bălan l-ar fi întrebat pe George Burcea care este motivul unei schimbări atât de bruște în relație, el s-a mulțumit să repete aceleași declarații și să îi spună că nu are nevoie de familie, de soție și că vrea să fie singur, că are proiecte în care este implicat. ”Discuțiile dintre Andreea Bălan și George Burcea au fost extrem de tensionate, chiar dacă nu a mai devenit agresiv verbal cu ea. Dar i-a spus că nu o iubește, că nu o mai vrea. Și i-a spus-o foarte dur, nu a menajat-o deloc”, ne-a explicat sursa noastră. Iar acela a fost, de altfel, și momentul în care Andreea Bălan a izbucnit, pe conturile ei de socializare, și a adus o serie de precizări cu privire la despărțirea de George Burcea, la presiunea fanilor ei: „Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia”, a povestit o sursă în presă.