Ce înseamnă dacă visezi câini

Publicat: 05/03/2021 | 21:41

 

Visele ascund de cele mai multe ori aspecte psihologie, dar și spirituale ale creierului pe timpul nopții. Dacă în vis îți apare simbolul câinelui, asta poate reprezenta atât emblema prietenilor, cât și a dușmanilor. 

Pentru ca interpretarea visului să fie cât mai concisă, trebuie să ne aducem aminte câteva detalii. Atitudinea câinelui în vis, înfățișarea, dar și statutul lui au foarte mare legătură cu evenimentele petrecute în viața de zi cu zi. Pe lângă prieteni și dușmani, apariția câinelui în vis poate oferi detalii importante asupra felului în care se desfășoară viața amoroasă.

Astfel dacă visați un câine alb și blând, semnifică faptul că vă așteaptă o ofertă tentantă, fie în afaceri, fie în dragoste. În plus, dacă acest animal apare în visul unui femei, e semn că se va căsători curând. De cealaltă parte, dacă vă apare un câine negru în vis, vă paște o nenorocire sau oamenii care sunt lângă dumneavoastră sunt nepotriviți și trebuie să faceți o selecție.

Dacă visați un câine mare înseamnă că vă paște un pericol mare. Iar visul în care sunteți stăpânul unui câine mare și fioros semnifică faptul că aveți acel sentiment că sunteți protejat.

Ce înseamnă când visezi un câine legat

Dacă visați că un câine agresiv vă atacă, dar este legat atunci înseamnă că aveți o dorință de a va exprima, dar sunteți împiedicat de obstacole ce nu țin de dumneavoastră. Se poate să aveți nevoie de exerciții de autodisciplină.