Ce înălțime are, de fapt, Loredana Groza. Se numără printre cele mai scunde vedete de la noi!

Publicat: 06/03/2020 | 08:20

Loredana Groza se numără printre cele mai sexy vedete de la noi, dar și printre cele mai scunde, motiv pentru care alege deseori să poarte tocuri foarte înalte! 

Toată lumea știe că Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, care face show ori de câte ori își face apariția pe scenă și provoacă palpitații bărbaților atunci când iese din casă. La cei 49 de ani ai săi, artista arată extrem de bine și este în cea mai bună formă posibilă, astfel că îi este foarte ușor să îmbrace orice ținută, de la cele sport și până la cele mai elegante și mai sexy.

Ceea ce nu mulți oameni știu despre Loredana Groza este înălțimea pe care o are artista. Aceasta alege să poarte mereu încălțăminte cu toc înalt sau platformă, pentru a părea mai înaltă.

Mai mult, Loredana Groza chiar se numără printre cele mai scunde vedete de la noi, căci măsoară numai 1,63 m! Da, ați auzit bine, tocmai de aceea, Lori se afișează aproape tot timpul cu pantofi cu toc sau sandale care să-i permită să pară mult mai înaltă decât este.

Printre vedetele scunde de la noi se numără și Inna, Andreea Antonescu, Ami, Andreea Mantea și Elena Gheorghe.