Ce înălțime are, de fapt, Dorian Popa. Domnul Hâtz nu se numără printre cei mai înalți bărbați din showbiz

Publicat: 03/03/2021 | 13:08

Deși toată lumea a crezut că Dorian Popa se numără printre cei mai înalți bărbați din showbizul românesc, realitatea este, de fapt, alta. Domnul Hâtz are o înălțime normală și se pare că nu este deloc complexat de acest lucru.

Dorian Popa nu se numără printre cei mai înalți bărbați din showbiz, iar lucrurile pe care le face artistul în acest sens i-au făcut pe fanii lui să se gândească la faptul că îl complexează acest aspect. Mai exact, Dorian Popa poartă mereu sneakers cu talpă înaltă și tot felul de pantofi sport, ca să pară mai înalt.

Cu toate acestea, Dorian nu se simte complexat deloc, iar încălțările pe care le poartă, le poartă pentru că îi plac și pentru că îl avantajează.

Topul celor mai înalți bărbați din showbiz:

Cabral Ibacka – 2 m

Toma Cuzin – 1,85 m

Smiley – 1,85 m

Horia Brenciu – 1,85 m

Dorian Popa – 1,84 m

Dragoș Bucur – 1,83 m

Randi – 1,82 m.

Ce înălțime are, de fapt, Irinel Columbeanu

Dacă Dorian Popa are, totuși, o înălțime de bărbat normal, Irinel Columbeanu nu se poate lăuda cu același lucru.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri de la noi, însă datoriile și lucrurile negative care l-au ajuns din urmă l-au făcut să-și ia adio de la viața de lux. Cu toate acestea, fostul milionar din Izvorani nu și-a pierdut simțul umorului, motiv pentru care a venit pe scena iUmor, pentru a spune un roast.

Și cum unul dintre cele mai mari mistere legate de Irinel Columbeanu a fost mereu cel legat de înălțimea afaceristului, ei bine, prezența lui la iUmor a deslușit acest aspect.

Mai exact, după ce toată lumea s-a întrebat ce înălțime are Irinel Columbeanu, faptul că acesta a stat, la un moment dat, lângă Dan Badea, în culise, a deslușit misterul. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că Dan Badea nu este nici el prea înalt, căci coprezentatorul de la iUmor măsoară 1,64 cm înălțime, iar…Irinel Columbeanu, vizibil mai scund decât el, măsoară 1,61 cm.