Ce înălțime are, de fapt, Daniela Crudu. Spune că are 1.70, dar adevărul e cu totul altul

Publicat: 17/02/2020 | 09:19

În ultima perioadă, tot mai multe informații despre Daniela Crudu apar în spațiul public. Fosta asistentă tv, în vârstă de 30 de ani, ascunde un adevărat secret legat de imaginea ei. Deși toată lumea crede că bruneta este o femeie foarte înaltă, realitatea este, de fapt, alta. 

Daniela Crudu este una dintre cele mai sexy prezențe feminine de la noi. Bruneta reușește să întoarcă privirile tuturor bărbaților cu formele apetisante pe care le deține, dar și cu ținutele care mai de care mai sexy pe care le îmbracă. Mereu aranjată și pusă la punct, ca scoasă din cutie, Danielei Crudu nu ai ce să-i reproșezi. Cu toate acestea, fosta asistentă tc se folosește de un truc, pentru a părea mai înaltă.

Da, ați ghicit! Daniela Crudu poartă tocuri foarte înalte! Deși susținea sus și tare că înălțimea ei este de 1,70m, Cruduța este mult mai scundă în realitate. Cu toate acestea, pantofii cu toc pe care îi poartă o fac mereu să pară extrem de înaltă și, în plus, îi oferă un aspect sexy, de adevărată divă.

Daniela Crudu, bătută cu bestialitate de iubitul croat

În urmă cu o săptămână, Daniela Crudu a ajuns de urgență la spital, cu o fractură de piramidă nazală, mai multe fracturi și fața aproape desfigurată. Iubitul croat al vedetei, Seco Dubravko a snopit-o în bătaie pe fosta asistentă tv și i-a provocat un mare șoc. Cu toate acestea, Daniela Crudu nu vrea să depună plângere împotriva bărbatului care a mutilat-o pentru că, susțin apropiații brunetei, se teme de ceva mai rău. În prezent, Daniela Crudu și-a suspendat toate rețelele de socializare și se recuperează în casa tatălui său.