Ce înălțime are, de fapt, Andreea Marin. Se numără printre cele mai înalte vedete din showbizul nostru

Publicat: 06/06/2020 | 18:46

Andreea Marin este una dintre cele mai de succes femei din România, dar și una a cărei imagine a fost mereu impecabilă. În fața fanilor săi, atât la evenimente cât și pe rețelele de socializare, vedeta este tot timpul elegantă și are apariții pe care nu le poate uita nimeni. 

Și, dacă tot vorbim de eleganță și imagine, vrem să scoatem în relief unul dintre cele mai mari secrete ale Andreei Marin – înălțimea vedetei.

NU RATA – ANDREEA MARIN ȘI-A CERTAT PE NEDREPT FIICA, APOI A REGRETAT TOTUL! CE A PUTUT SĂ FACĂ VIOLETA ATÂT DE SUPĂRĂTOR?

Andreea Marin se numără printre cele mai înalte vedete din România

Ei bine, nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că Andreea Marin măsoară 1,76 și se numără printre cele mai înalte vedete din România. Cu toate acestea, fosta Zână a Surprizelor poartă tot timpul încălțări cu toc înalt, pesemne că îi place să fie…la înălțime.

Ce mașină de lux conduce Andreea Marin

Fosta Zână a Surprizelor a fost mereu extrem de discretă cu viața ei personală, ținând-o departe de ochii curioșilor și punând în lumină doar anumite aspecte legate de ea, de fiica sa sau de viața amoroasă.

CITEȘTE ȘI – PRIMUL JOB ÎN TELEVIZIUNE PENTRU CORINA CARAGEA A FOST LA “SURPRIZE, SURPRIZE”, DAR A DEMISIONAT DUPĂ 3 LUNI. CE I-A SPUS ANDREEA MARIN, FOSTA EI ȘEFĂ, ÎNAINTE SĂ PLECE

Cu toate acestea, am aflat un detaliu important, pe care nu mulți sunt cei care îl știu: ce mașină conduce Andreea Marin. Andreea Marin conduce un superb bolid de lux în valoare de nici mai mult, nici mai puțin de 60.000 de euro. Bijuteria pe patru roți este marca BMW Seria 4 Cabriolet și are culoarea roșie. „Culoarea roşie ca focul se potriveşte cu personalitatea şi cu energia mea”, a spus Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.