Ce imagini! Anamaria Prodan, apariție super-sexy în piscina vilei din Dubani. Le-a arătat tuturor cum se menține în formă

Publicat: 14/04/2020 | 11:25

După ce a început pandemia de COVID-19, Anamaria Prodan s-a retras la Dubai, în vila luxoasă pe care o deține alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, unde duce o viață de lux. Sexy-impresara nu-și neglijează, totuși, silueta, chiar dacă este în izolare. Astfel că, între mese copioase și perioade de relaxare, partenera tehnicianului lui Al-Wasl face și sport.

VEZI AICI: FOTO. ANAMARIA PRODAN, FĂRĂ SUTIEN ÎN PLINĂ PANDEMIE DE COVID-19. “O ZI PERFECTĂ!” CE I-AU PUTUT ADMIRA FANII

Recent, Anamaria Prodan a postat pe contul de Instagram un filmuleț în care le-a arătat tuturor cum se menține în formă, chiar dacă nu mai poate merge la sala de fitness pe care o frecventa de obicei. Într-un costum de baie super-sexy, agentul a executat în apă o serie de exerciții, gen flotări și ridicări ale posteriorului.

NU RATA: ANAMARIA PRODAN… BLONDĂ, CU BRETON ȘI TUNSĂ SCURT! N-O MAI RECUNOȘTI PE STRADĂ

Soția lui Laurențiu Reghecampf a lucrat concret și eficient inclusiv pentru mușchii spatelui și ai abdomenului, respectând cu strictețe sfaturile pe care le-a primit din partea antrenorului personal. Imaginile cu Anamaria Prodan în acțiune nu trebuie, sub nicio formă, ratate.

View this post on Instagram

????????????❤️ #training #underwater

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

VEZI AICI: ANAMARIA PRODAN, DESPRE LOCUL DIN CASĂ ÎN CARE NU INTRĂ NICIODATĂ: “MI SE FACE RĂU, FAC MOARTE DE OM!”

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.