Ce imagine! Bărbații au înnebunit! Anamaria Prodan s-a fotografiat întinsă pe pat și…

Publicat: 05/01/2020 | 17:33

De când a slăbit, Anamaria Prodan se îmbrăcă foarte sexy și pozează provocator ori de câte ori are ocazia. Vedeta are o siluetă de invidiat și nu ezită să o pună în valoare, mai ales pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu prietenii virtuali diverse imagini incendiare.

Citește și: Asta e aroganța sfârșitului de an! Cum arată bradul de Crăciun al impresarei Anamaria Prodan

Recent, impresara a încins imaginaţia bărbaţilor! S-a lăsat fotografiată în dormitor, într-o ipostază mai mult decât provocatoare. Îmbrăcată sumar, sexy-impresara stă întinsă pe pat și zâmbește. Lângă ea se află și un buchet imens de trandafiri albi, primit, probabil, de la soțul ei.

„#love #morning ❤️????????????????”, a scris soția lui Laurențiu Reghecampf în dreptul fotografiei.

Ce dietă ține Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este într-o formă fizică foarte bună și arată atât de bine după ce a ținut o dietă bazate doar pe lichide, care a făcut-o să piardă 15 kilograme.

Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

Citește și: Anamaria Prodan a răbufnit de ziua ei! A transmis un mesaj acid: “Cine mă face curvă, proastă și urâtă”

Citește și...