Ce îi impunea Nicolae Ceaușescu Elenei Ceaușescu. Nu avea voie sub nicio formă să facă acest lucru!

Publicat: 19/12/2020 | 20:21

Ies la iveală detalii importante din viața de cuplu dintre Nicolae și Elena Ceaușescu. Se pare că soția fostului dictator comunist avea obiceiuri stricte și îi interzicea „tovarășului” să facă anumite lucruri. 

Nicolae Ceaușescu se pare că nu îi ieșea din cuvânt soției sale, Elena Ceaușescu. Mai mult, soția fostului dictator comunist îi interzicea să intre încălțat în casă și acesta nu îi ieșea din cuvânt. De asemenea, „tovarășul” avea un suport pentru haine pe care numai el depozita articolele vestimentare.

Pantofii lui Nicolae Ceaușescu erau, de asemenea, extrem de ordonați. Ciorapii îi punea în pantofi și totul era într-o totală ordine la ei în casă.

Nici Nicolae Ceaușescu, dar nici Elena Ceaușescu nu intrau încălțați în casă absolut niciodată și foloseau papuci în casă. Mai mult, se pare că Elena Ceaușescu ținea foarte mult la curățenie, din moment ce le spunea servitoarelor să șteargă inclusiv praful de sub pat, cu o cârpă umezită.

Nicolae Ceaușescu avea o obsesie pentru igienă

Nu mulți sunt cei care știu că Nicolae Ceaușescu avea o mare obsesie, la care nu renunța nici măcar atunci când dormea.

Fostul dictator comunist era obsedat de igienă și, în ceea ce-l privește, îi plăcea mereu să arate impecabil și să aibă o imagine perfectă, chiar și atunci când dormea, așa că Ceaușescu acorda o atenție deosebită igienei. Nicolae Ceaușescu era atât de obsedat de igienă, încât, la un moment dat, ajunsese să le ceară inclusiv oamenilor săi de încredere să-și spele mâinile cu alcool, înainte de a da noroc cu el.