Ce i-au pus părinții Vulpiței de la Acces Direct pe masă, când i-a vizitat la Blăgești. Au luat prânzul în curte

Publicat: 04/06/2020 | 14:10

După ce a avut parte de un scandal-monstru în fața casei socrilor, Vulpița a mers acasă la părinții ei, acolo unde mama și tatăl său au primit-o ca pe o adevărată regină. Din puținul lor, cei doi s-au străduit să-i facă Veronicăi toate poftele și să se simtă ca în copilărie. 

Veronica Stegaru este foarte fericită. Relația cu părinții săi se îndreaptă spre mai bine și, atunci când a poposit în casa lor de la Blăgești, mama și tatăl Vulpiței de la Acces Direct au primit-o pe fiica lor cu brațele deschise. Mai mult, Vulpița le-a comunicat părinților săi încă de pe drumul spre Blăgești ce anume ar vrea să mănânce, atunci când ajunge la casa părintească.

NU RATA –  CUM ARATĂ, DE FAPT, CASA ÎN CARE LOCUIA VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT, ÎN BLĂGEȘTI: „O FAMILIE SĂRACĂ…”

Vulpița, răsfățată de părinți cu ciorbă și mici pe grătar

Imediat cum a ajuns la Blăgești, Vulpița a fost tare bucuroasă să-și revadă părinții, dar și sora și fratele. După ce a inspectat toată curtea și a mers în grădină și la puii de găină, a venit timpul ca Vulpița să le ofere părinților săi darurile pe care le adusese de la București: un tort și o cutie cu prăjituri, dar și o inimioară de pluș pentru sora ei.

După ce i-a îmbrățișat pe cei dragi preț de câteva minute, Vulpița de la Acces Direct s-a așezat la masa din curte, dar nu înainte de a o ajuta pe mama ei să pună ciorba în farfurii. Bucuroși și fericiți că se află unul în compania celuilalt, cei 5 au stat la masă și au mâncat ciorbă și mici pe grătar, spre bucuria Vulpiței care de-abia aștepta să-și revadă familia și să petreacă momente frumoase în compania ei.

CITEȘTE ȘI – DOVADA CLARĂ CĂ TOTUL ESTE REGIZAT! CE AU FĂCUT VULPIŢA ŞI VIOREL STEGARU DE LA ACCES DIRECT, CÂND AU VĂZUT CĂ SUNT FILMAŢI. VIDEO

Chiar dacă nu au așteptat-o cu șampanii scumpe și nici cu preparate de lux, pentru Vulpița cel mai mult a contat faptul că a putut să fie în compania părinților săi și să se bucure de revedere.