Ce i-ar lipsi cel mai mult lui Alex Bodi după gratii. „E distrus!”

Publicat: 08/12/2020 | 23:29

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu nu s-ar fi adaptat stilului dur de viață din spatele gratiilor. Controversatul personaj din Mediaș, arestat într-un mega-dosar de proxenetism și trafic de persoane, ar fi ajuns la disperare din cauza interdicțiilor primite. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de situația cu care se confruntă Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Obișnuit cu luxul, Alex Bodi nu ar fi reușit să se adapteze în spatele gratiilor. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, musculosul ar suferi enorm de când se află în arest preventiv.

Injecțiile cu steroizi, marea problemă?!

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi ajuns la disperare din cauza interdicțiilor pe care le are în arest. După cum afirmă mai multe surse din anturajul acestuia, Alex Bodi n-ar mai avea acces la injecțiile cu steroizi, pe care și le administra și de trei ori pe zi atunci când se afla în libertate. (NU RATA: BODI UMBLĂ “ÎN VÂRFUL PICIOARELOR” PE LÂNGĂ BIANCA DUPĂ CE A SNOPIT-O ÎN BĂTAIE)

”Nu-i bine deloc! E disperat. Nu mai poate să își administreze steroizii. Înainte de a fi arestat, Alex Bodi băga și trei doze într-o singură zi. E distrus din toate punctele de vedere. E foarte greu pentru el în arest”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul acestuia.

Alex Bodi, distrus din cauza interdicțiilor pe care le are în arest?!

Procurorii au cerut prelungirea măsurilor preventive

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu riscă să își petreacă sărbătorile în spatele gratiilor. Potrivit unor surse din mediul judiciar, procurorii consideră că musculosul reprezintă în continuare un pericol și au cerut prelungirea măsurilor preventive. Dacă judecătorii de la Tribunalul Dolj admit cererea depusă de procurorii de la Crimă organizată, Alex Bodi, dar și alți inculpați din dosar vor petrece și următoarele 30 de zile în arest.(NU RATA: CONDIȚII GRELE PENTRU ALEX BODI ÎN SPATELE GRATIILOR! „ESTE DEZAMĂGIT. STĂ CU TREI DEȚINUȚI ÎN CELULĂ, NU ARE FRIGIDER, TELEVIZOR”)

Astfel că nu este deloc exclus ca fostul soț al Biancăi Drăgușanu să petreacă Crăciunul, dar și Revelionul în spatele gratiilor de la arestul IPJ Dolj.

Alex Bodi, arestat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism

În urmă cu aproximativ o lună, procurorii și polițiștii din Craiova au făcut 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Una dintre percheziții a avut loc chiar la vila lui Alex Bodi din Capitală.

Anchetatorii spun că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză, în timp ce se afla într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda Loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție), au explicat anchetatorii. (NU RATA: AM AFLAT CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN VILA LUI BODI, DUPĂ CE A FOST RIDICAT DE MASCAȚI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.