Ce i-a trimis un sucevean din centrul focarului de coronavirus lui Ștefan Mandachi + Reacția omului de afaceri VIDEO

Publicat: 03/04/2020 | 15:53

Proiectul inițiat de Ștefan Mandachi, devenit cunoscut atunci când a construit un metru de autostradă în județul Suceava, dă roade. Încă un om a donat 100 de euro! Este vorba de inițiativa ”Cumpără centimetri de autostradă și donează pentru Societatea de Cruce Roșie”.

Un cetățean din comuna Moara, județul Suceava, s-a alăturat proiectului pus în practică de omul de afaceri Ștefan Mandachi. Astfel, bărbatul a cumpărat 10 centimentri de autostradă, donând, astfel, 100 de euro pentru Crucea Roșie, organizație care luptă, în această periodă grea, cu pandemia COVID-19. (CITEȘTE ȘI: 445 DE INFECȚII CU CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE. BILANȚUL CAZURILOR DE COVID-19 AJUNGE LA 3.183)

Bărbatul, care poartă mască de protecție pe față și care locuiește chiar în ”zona roșie” a Sucevei, i-a trimis lui Ștefan Mandachi, pe Facebook, un clip în care face anunțul.

”Din comuna Moara (jud. Suceava, aria roșie) un cetățean își cumpără autostradă… mi-a trimis pe facebook ca să fie sigur că nu rămâne fără teren”, a scris Mandachi și a postat clipul.

Din comuna Moara (jud. Suceava, aria roșie) un cetățean își cumpără autostradă… mi-a trimis pe facebook ca să fie sigur că nu rămâne fără teren ?

Publicată de Ștefan Mandachi pe Joi, 2 aprilie 2020

Mandachi a sărit în ajutorul medicilor

După ce și-a pus la dispoziție hotelul pentru medici, Ștefan Mandachi de decis să le ofere și mese gratuite acestora. (NU RATA: ANUNȚUL FĂCUT DE METROREX! CUM VA FUNCȚIONA METROUL ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE)

Ștefan Mandachi, patronul lanțului de restaurante Spartan, oferă gratuit mâncare angajaților Spitalului Județean Suceava, Direcției de Sănătate Publică, Poliției, Jandarmeriei și SMURD, expuși riscurilor, fiind în prima linie de luptă cu epidemia de coronavirus.

”Am primit telefon de la Șeful unei instituții care m-a întrebat politicos care este numărul meniurilor gratuite, întrucât angajații nu vor să depășească o limită a bunului simț având în vedere că nu achită! RĂSPUNS OFICIAL: Până crapă cuptoarele! Deci: crăpatul cuptoarelor e limita! (și dacă se taie curentul). Nu există absolut nicio limită!!! Pentru poliție, dsp, spital, ambulanță, pompieri, smurd, COMANDA ȘI LIVRAREA SUNT GRATUITE!

Rog toate instituțiile să solicite meniuri FĂRĂ NUMĂR de la noi fără nicio jenă! (Avem noi pierderi mult mai mari în alte părți, nu aici). Deci nu sărăcim deocamdată, Slavă Domnului!

KLAUS IOHANNIS, APEL CĂTRE ROMÂNII DIN DIASPORA: ”NU VENIȚI ANUL ACESTA ACASĂ DE SĂRBĂTORI”

Mă pun în pielea unui asistent la spital în aceste momente și sunt și mai motivat să măresc producția. Și dacă nu se impun restricții și avem cereri, măresc producția imediat!!! Atâta timp cât oamenii mei rezistă și mai vin la muncă în Suceava, noi producem și livrăm CU DRAG către medici și cadre militare care se luptă în prima linie. Angajații noștri sunt speriați să nu fie contaminați, pentru că în Suceava s-a interacționat enorm și s-a mințit la fel de mult. Au și ei familii. Și cu toate astea, sunt pe baricade… Le repet: să informeze urgent DSP și POLIȚIA dacă au interacționat, să nu riște nimic.

Voi păstra toți acești angajați Spartan, care rezistă acum (livrează). Vor rămâne în firmă cât timp va exista firma (evident, cu acordul lor) chiar dacă se vor închide toate restaurantele și ne vom reprofila. Și vor fi recompensați pentru curajul lor! Eu consider că angajații mei care acum LUPTĂ și MUNCESC sunt niște eroi. De aceea, ei sunt ÎN LINIA ÎNTÂI! Lor le dedic acest logo, care este simbolul luptei duse de către SALARIAȚI EROI. Orice salariat care muncește acum merită respect, indiferent din ce companie face parte. Acesta este simbolul angajaților din toată România. Să fim în LINIA ÎNTÂI, chiar dacă asta înseamnă să stăm blocați în case! Le mulțumesc tuturor salariaților din rețeaua SPARTAN, MANDACHI, HERCULE, care stau cuminciori acasă! Sunt mândru de voi că respectați regulile! Cu unii dintre ei stau 16 ore pe zi în telefoane. Și ei sunt în linia întîi!”, a scris atunci Ștefan Mandachi pe Facebook.