Ce i-a scris un client chelneriței pe nota de plată. Femeia a rămas mască

Publicat: 06/01/2021 | 19:40

O chelneriță a avut parte de un incident neplăcut atunci când i-a dus unui client nota de plată. Bărbatul i-a lăsat femeii un mesaj halucinant.

Să fii ospătar nu este tocmai un job ușor, mai ales atunci când stai ore întregi în picioare, peste program sau ai parte de clienți care au băut mai multe pahare și pe care, din păcate, trebuie să îi ”suporți”.

În contextul pandemiei de coronavirus, autoritățile au impus mai multe reguli pe care oamenii trebuie să le respecte. Una dintre măsuri este și purtatul măștii sanitare pentru a se proteja împotriva virusului care face ravagii pe întreg mapamondul. O chelneriță din Londra, însă, a avut parte de un moment neplăcut.

În momentul în care i-a adus nota de plată unui client, acesta i-a lăsat și un mesaj: ”Învață să zâmbești”. Mesajul halucinant a lăsat-o fără replică pe femeie. Mai ales că purta mască de protecție și chiar dacă ar fi zâmbit, bărbatul nu avea cum să vadă acest lucru. Postarea cu nota și mesajul clientului au devenit virale, iar majoritatea internauților au reacționat.

Din păcate, văd această atitudine la foarte mulți oameni de vârsta mea (40 de ani). Îmi pare rău că ți s-a întâmplat asta/ Vă puneți sănătatea și, eventual, viața în pericol pentru locul de muncă, lucru pe care majoritatea oamenilor nu îl fac niciodată și asta e ”răsplata””, au fost câteva dintre mesajele internauților.

Mesajul halucinant lăsat de un client