Ce i-a scris un chelner pe nota de plata lui Marymar, iubita lui Tzancă. Mesajul a ajuns pe Instagram. FOTO

Publicat: 20/06/2021 | 14:51

Marymar și Tzancă Uraganu s-au împăcat, iar acum sunt mai apropiați ca niciodată. Bruneta radiază bună dispoziție din toți porii, iar acest lucru este vizibil de la depărtare.

În urmă cu puțin timp, iubita celebrului manelist a postat, pe rețelele de socializar e, o imagine care dovedește faptul că este fericită. Aflată într-un restaurant, bruneta a primit un mesaj interesant de la un ospătar, chiar pe nota plată.

Citește și: Tzancă Uraganu a dat „lovitura de grație” în amor. S-a împăcat cu Marymar chiar de ziua ei

„1.000.000 de euro, mulțumim”, scrie pe hârtia care are desenată pe ea și un personaj de desene animate. Mândră de mesajul primit, Marymar a pozat nota și a urcat-o pe Instagram.

Declarațiile de dragoste ale lui Tzancă Uraganu

Acum două săptămâni, Marymar a împlinit 26 de ani și Tzancă Uraganu i-a organizat o petrecere de pomină. Tzancă i-a adus lui Marymar cei mai cunoscuți artiști să-i cânte, iar momentul tortului a fost cel mai special al întregii seri.

Însuși Tzancă i-a cântat iubitei sale „La mulți ani” dar nu oricum, ci în declarații de dragoste care mai de care mai siropoase. „Marymar să trăiască, Tzancă s-o iubească”, i-a cântat manelistul, în timp ce bruneta îl privea cu mare foc.

La petrecerea lui Marymar a cântat și Romeo Fantastick, cel care a întreținut atmosfera și i-a făcut pe toți să se ridice pe ringul de dans.

Pentru marele eveniment, Marymar a ales să poarte o rochie scurtă, albă, plină de paiete și accesorii care mai de care mai pompoase, o ținută care îi punea perfect în evidență trupul. Ea și Tzancă Uraganu au fost nedespărțiți toată seara: au dansat împreună, au fredonat cele mai cunoscute melodii și nu au avut nicio reținere să-și împartă unul altuia gesturi tandre, în văzul tuturor, pesemne că relația lor merge mai bine ca niciodată.